Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Relacions que ofeguen.

relacions

Algunes relacions ens alimenten i ens fan ser millors persones i unes altres solament ens consumeixen. És obvi el per què mantenim les bones, però per què ens aferrem als mals amics, amants i parents?

Culpa? Por de trobar-nos sols? Pensaments que algun dia rebrem alguna cosa d’aquestes persones? Por a ferir-los? Oblida-ho. Si una unió emocional ja no t’està funcionant, llavors ja no et serveix.

Pensa d’aquesta manera -les relacions són com fogueres- requereixen constant oxigen i llenya (per exemple amor i atenció). Quan mantenim un munt de fogueres enceses perquè tenim por de deixar-les apagar, (Et trucaré aviat, realment ens hem de reunir) només et xuclen energia a la teva vida. Solament hi ha certa quantitat de combustible que podem donar en un moment.

Imagina’t si poguessis donar tot el teu amor, compassió i oxigen a aquells amb els que estàs absolutament compromès (o als quals t’agradaria sentir-te compromès).

És un gran risc deixar que aquestes petites fogueres s’extingeixin. Però el benefici és que t’allibera l’energia per a poder-te dedicar a construir noves fogueres que et serveixin.

Mentre llegeixes això, quina persona s’està apareixent en la teva ment? Potser és el moment de deixar que aquesta foguera s’apagui.

fogueres

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web