Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Candidiasi, la saliva com a lubrificant durant el sexe.

3

A mida que vaig treballant en el tractament de la candidiasi, a consulta van sortint temes que en principi semblen obvis però que en realitat i a la pràctica no es tenen en compte, cosa que d’alguna manera o altre dificulta la remissió de la simptomatologia i n’allarga el tractament. La utilització de la saliva com a lubrificant durant el sexe n’és un.

Moltes vegades en les afeccions de càndides si associa una sequedat important a nivell vaginal, amb dificultat real de lubrificar a l’hora de l’excitació. Això, junt a que generalment la vagina -a nivell mucoses internes i llavis en general- presenta una irritació significativa, propicia la necessitat de lubrificar amb elements extens que ajudin i minimitzin els inconvenients que això comporta.

Hi han forces lubrificants naturals a l’abast per poder utilitzar, com l’oli d’ametlles dolces, l’oli de coco, l’oli de Pompeia, la mantega de cacau, la mantega de karité, …. inclús la clara d’ou -sempre amb una bona higienització posterior a utilitzar-la-. La saliva pot ser un lubrificant natural o un risc si no s’utilitza amb precaució, és eficaç, té la temperatura corporal i sempre està disponible, no obstant de ser en un 99% aigua conté nombrosos bacteris innocus i si hi ha una afecció/infecció de càndides aquestes també hi són!!!

No hem d’oblidar que generalment la candidiasi és una afecció a nivell d’aparell digestiu -des de boca fins a anus- que per proximitat contamina genitals. SI fem un tractament per pal·liar aquesta infecció amb antifúngics i no tenim cura amb la utilització de saliva a aquest nivell, anem re-contaminant el terreny amb la conseqüent pèrdua d’eficàcia de la feina que fem.

AIXÍ DONCS: EN CAS DE PATIR UNA CANDIDIASI, NO UTILITZEU SALIVA COM A LUBRICANT DURANT EL SEXE!!!

3

1 comentari per a

Candidiasi, la saliva com a lubrificant durant el sexe.

  • Mari |

    super interessant gràcies per la informació

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web