Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes maig, 2010

Aproximació a la macrobiòtica.

La dieta macrobiòtica és una forma diferent del vegetarianisme combinada amb idees derivades de la filosofia zen budista que ha trobat gran acceptació entre els creients en l’alimentació natural i els aliments “biològics”, així com entre molts descontents amb l’ordre social establert i la moderna indústria alimentària.

El camí del cor.

Quan hagis d’escollir entre diferents camins, tria sempre el camí del cor. Qui escull el camí del cor mai no s’equivoca.

Farmaciola d’homeopatia per a nadons.

És molt útil tenir certs remeis homeopàtics a casa per tal de poder començar un tractament en cas de certs problemes menors (picades d’insecte, contusions o hematomes, etc.).

No baixis la guàrdia.

Estàs en guerra amb els teus dubtes.

Farmaciola d’homeopatia per a adults.

És molt útil tenir certs remeis homeopàtics a casa per tal de poder començar un tractament en cas de certs problemes menors (picades d’insecte, contusions o hematomes, etc.).

Busca el canvi.

El canvi és una elecció.

Farmaciola de viatge.

Els productes més recomanables en casos d’urgència. Recorda la conveniència de practicar els tests de kinesiologia -si no en saps, utilitza el sentit comú- per a triar el remei apropiat entre els que es mostren a continuació.

Gaudeix de les coses senzilles.

No necessites diners per a riure.

Verdures contaminades en els Supermercats Europeus.

La verdura i la fruita dels supermercats “Lidl” és la que major quantitat de pesticides tòxics conté, segons l’informe “Pesticides al supermercat”, publicat per Greenpeace a Alemanya.

Sigues agraït/da.

L’apreciació és la forma més profunda de rebre. De què et sents agraït? Manté una actitud de gratitud el dia d’avui.

Una ampolla d’aigua més ecològica?

Comença a arribar al mercat espanyol un tipus d’ampolla de plàstic amb una important novetat: per primera vegada, alguns envasos per a begudes incorporen Polietilè tereftalat (PET) procedent de les plantes de reciclatge, és a dir, plàstic que en una vida anterior ja va ser una ampolla.

Mapa secret dels 63 pobles d’Espanya on s’experimenten nous cultius transgènics.

L’associació ecologista Amigos de la Tierra ha fet pública recentment la localització exacta dels camps on s’ha demanat experimentar amb cultius transgènics a Espanya el 2010, unes dades fins ara secretes.

No hi ha límits.

Ens agrada posar a les altres persones (i a nosaltres mateixos) en categories limitants amb propòsits d’identificació, però la vida de les persones no cap exactament en compartiments.

Les fruites.

La fruita és una meravella de la Naturalesa, i en certa manera un regal de la planta a qui desitgi agafar-la. No hi ha cap casa en què no hi hagi almenys una fruita. Perfumen les nostres taules o concedeixen la seva energia a les cremes de bellesa.

On està la felicitat?

La felicitat s’amaga rere aquella cantonada que no girem mai.

Alerta amb les dietes hiper-proteïques.

Les dietes hiper-proteïques són molt populars en el tractament de l’obesitat des dels anys 60. Es basen en permetre els aliments rics en proteïnes, que habitualment són també rics en greixos, però són restrictives en altres aliments que contenen carbohidrats. Concretament ara tornen a estar de moda i en fan anuncis per la TV, doncs […]

Jutja menys i ajuda més.

Disminueix el teu judici cap als altres. Mai veus el panorama complet. Mai.

Exercicis de Kegel (sòl pèlvic).

Els exercicis de Kegel van ser ideats pel Dr. Arnold Kegel per enfortir els músculs del sòl pelvià. Fins aleshores, les dones, o bé suportaven com podien la incontinència urinària (impossibilitat de retenir l’orina al riure, tossir, esternudar o saltar), o bé havien de passar pel quiròfan, cosa que tampoc era sempre una garantia de […]

Desapareixem.

Ens enredem tant en els nostres deures i distraccions diàries que desapareixem.

¿Hiperactius per culpa dels insecticides?

ESTUDI AMB 1.139 MENORS Un estudi associa nivells normals de pesticides amb més risc d’hiperactivitat. Els científics proposen nous assaigs per descartar si la relació és causal però “cuando el rio suena ………. “