Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes maig, 2011

Inauguració Biosfera Salut.

Aquest divendres dia 03/06/2011 a la tarda -de 17.00 a 21.30 h.-, inaugurem Biosfera Salut. Us hi esperem a tots, sereu ben vinguts i podreu fer-vos capaços del que oferim. Recordo l’adreça: C/. Torras i Bages, 2A (local) 08201 Sabadell

L’astènia primaveral.

Clicka sobre la imatge i escoltaràs l’arxiu de veu.

Neteja el vidre de la finestra.

A la nostra vida, cada un de nosaltres té una missió secreta: una o més accions específiques que venim a fer a aquest món. Si només sabéssim exactament quina bona obra o bones obres en particular hem vingut a fer aquí!

Indignats.

  A BIOSFERA també estem indignats. Des de aquí el nostre suport i solidaritat a la gent del moviment d’indignats. Aquest model està obsolet i podrit, cal canviar-lo ja. CLIKCA sobre la imatge i escoltaràs un discurs molt interessant.

Mudança.

Estem fent la mudança. En breu ja estarem operatius. Semblava un “plis plas” però no, és que …….. L’home proposa i Déu disposa. ¡Quina veritat!

Biosfera, canvia de rumb.

El mes passat vàrem celebrar el 10è aniversari de BIOSFERA com a botiga d’aliments ecològics, suplements nutricionals, productes eco-sostenibles i cabina de massatges  terapèutics. Percebem que en aquesta parcel·la ja hem fet la feina que havíem de fer, i per tant ens toca iniciar una altre nova etapa. Per això canviem d’activitat, incidint  encara més […]

Les relacions són un laboratori.

Les relacions són laboratoris on fem el nostre treball espiritual més important, i el conflicte ens condueix als nostres descobriments més rellevants. Aprecia els “maldecaps” el dia d’avui. Valen la pena.