Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


– Beguda de gingebre:

beguda-gingebre

BEGUDA DE GINGEBRE

Ingredients:
.- tres o quatre arrels de gingebre fresques grosses.
.- suc de dos llimones, pinya, o de taronja.
.- una tassa de sucre moreno.
.- uns claus (especia) o un pal de canyella en branca (optatiu)
.- aigua

Preparació:
Pelar curosament la capa exterior de l’arrel de gingebre.
Tallar el gingebre a trossets molt petits i posar-lo en un recipient gros de vidre o ceràmica.

Tirar-hi 1,5 L. d’ aigua bullint per sobre del gingebre, cobrir amb una tapa o una roba neta.

Posar la mescla en un lloc calorós, como pot ser davant una finestra assolellada o en un forn lleugerament calent en un dia fred.

Esperar una hora perquè maceri.

Triturar el contingut amb una minipimer. Filtrar-ho amb un colador xinès per extreure’n tot el líquid. Barrejar amb el suc del cítric que utilitzem, afegir-hi el sucre y las espècies.

Esperar una altre hora, remenant de tant en tant.
Posar-ho en el frigorífic fins que es refredi i servir-ho amb uns cubets de gel.

¡BEGUDA MOLT REFRESCANT!