Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes gener, 2011

SOS per les abelles i per nosaltres.

Silenciosament, milers de milions d’abelles estan morint i la nostra cadena alimentària es troba en perill. Les abelles no només produeixen mel, sinó que també constitueixen una gegantina i sacrificada mà d’obra a nivell mundial, encarregada de pol·linitzar el 90% de les plantes que sembrem.

¡No és or tot el que llueix!

Nosaltres absorbim energia de les persones. De vegades estem tan enfocats en el que rebem que no pensem d’on prové. El dia d’avui, sigues crític respecte a les persones de les que acceptes favors.

La soja i els seus derivats.

Clicka sobre la imatge i escoltaràs l’arxiu de veu.

Tens un missatge.

Tots en la teva vida són missatgers, estan aquí per ensenyar-te alguna cosa que t’ajudi a transformar-te. Si estàs disposat/da a veure-ho, sense importar-te  el teu grau d’alteració, llavors creixeràs. Avui, quan tinguis una interacció frustrant amb algú, recorda que, per molt difícil que aquesta sigui en aquest moment, hi ha un valuós missatge ocult.

Rosàcia: causes i tractament natural.

La rosàcia és una afecció de la pell que afecta principalment a persones de pell blanca i de descendència europea, pot afectar a qualsevol sexe encara que generalment en les dones és més freqüent. Es manifesta normalment amb una coloració o envermelliment a les galtes, nas, front, etc., I pot afectar el coll i fins […]

Els sacrificis compensen.

Els naturòpates diem que aixequar-se de la taula quedant-se amb una mica de gana ajuda a mantenir i ampliar la salut. Així com és en la ciència, igual és en l’espiritualitat. El sacrifici aporta resultats. El dia d’avui, enfronta la incomoditat de cedir davant d’alguna cosa, perquè és el secret de la veritable satisfacció.

Contaminació electromagnètica,

La contaminació electromagnètica està provocada per camps electromagnètics de baixa freqüència que poden provocar malalties en el cos humà. Ja ne’m parlat varies vegades, però crec interessant de tornar-hi doncs és un tema que ens queda molt amagat i en realitat te molta importància.

La porta dels teus somnis.

Quan no sintonitzes amb les persones, el Creador no sintonitza amb les teves pregàries. Avui, posa’t en el lloc de les altres persones. Mira’t reflectit/da en elles. Crea una àmplia obertura en el teu cor i la porta dels teus somnis estarà àmpliament oberta per a tu.

Dioxines, un risc seriós per la salut.

La contaminació amb dioxines de pinsos, ous, gallines i porcs a Alemanya torna a posar en dubte la seguretat alimentària. Les dioxines són compostos químics que absorbim a través de l’alimentació. Una alta concentració provoca problemes de reproducció, de desenvolupament i càncer.

Desfés-te d’una angoixa.

No hi ha separació en una relació veritable. No hi ha amagatalls. No hi ha secrets vergonyosos. El veritable amor és una confessió total. Avui, digues-li a un ser estimat el que t’has estat guardant, alguna cosa que t’ha donat molta por o molta pena explicar. Et desepareixerà l’angoixa.

Restrenyiment i alimentació.

Clicka sobre la imatge i escoltaràs l’arxiu de veu.

Actua, no perdis el temps.

Mai saps quant temps et queda en aquesta vida. Assegura’t de que vius cada dia com si fos l’últim.

 El dia d’avui, actua. No pots perdre el temps.

Millora la fertilitat naturalment.

Per la infertilitat, la importància de l’alimentació és molt alta ja que en depèn en gran mesura la qualitat de l’esperma i l’equilibri hormonal. Una dieta desequilibrada pobre en determinats nutrients pot influir negativament tant en els homes com en les dones que desitgen tenir fills.

“Si” a tot.

La gent que creix troba les oportunitats on no existeixen. El dia d’avui, digues “sí” a tot. No hi ha ni una partícula d’aquest dia que no et comuniqui alguna espècie de missatge o obertura.

Frau en l’avaluació científica dels transgènics a Espanya.

La publicació de les actes de la Comissió Nacional de Bioseguretat posa de manifest la manca de rigor i la tendència a favor de la indústria.

Coses de vides passades.

Les persones amb les quals som més reactius són aquelles amb les quals les nostres ànimes han tornat per fer les paus. Avui, enfronta a un enemic amb una branca d’olivera. Hi ha oportunitats increïbles quan es construeixen ponts d’enteniment.