Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes abril, 2011

Tantra i l’energia Kundalini.

Clicka aquí per veure el video. Hi ha interès per aquest tema, algú pot aportar més Llum?

Si no vius el present, senzillament no vius.

La ment humana està constantment corrent cap a enrere i cap a endavant, fent qualsevol cosa per evitar estar parada i enfrontar el moment actual. El nostre treball és el de domar al cervell i aprendre que qualsevol cosa que estigui succeint ara és exactament el que necessitem. Avui, simplement permet l’ara.

Anatomia de l’aparell digestiu:

Clicka sobre la imatge i escoltaràs l’arxiu de veu.

Difícil d’estimar.

És fàcil demostrar amor quan estimes, però és difícil demostrar amor quan odies. Sigues consistent en el teu interès pels altres, especialment quan qui t’interessa t’ha fet mal o molestat.

Fukushima pot contaminar la nostra alimentació.

CLICKA SOBRE LA IMATGE PER ANAR A LA NOTICIA

Les 7 emocions bàsiques:

Les set emocions segons la Medicina Xinesa estan associades a un òrgan i funció del cos humà. Qualsevol desequilibri emocional pot reflectir-se en símptomes o malalties d’aquests òrgans.

Tres regles d’or.

Faig un recordatori de les tres regles d’or que sempre et conduiran a una vida millor: Certesa: Elimina el confort i pren riscos. Així és com et connectes amb la millor part del teu ésser, la dels altres i amb el propòsit de la teva vida. Veritat: Mentir o guardar-te les coses evita que experimentis […]

Fukushima: un escenari apocalíptic -no ens diuen la veritat-.

Si les barres de combustible nuclear ja utilitzat cremen a causa de la falta de refrigeració, l’intens escalfor produïda alçarà la radiació fins altes capes de l’atmosfera, escampant-la al llarg de tot el planeta. Aquest és el pitjor escenari possible, un malson de núvols de material radioactiu inundant durant mesos el planeta amb toxines letals […]

Optimitza la teva energia.

Perdem la paciència amb tantes ximpleries, coses que ni tan sols recordarem d’aquí tres dies, i a més ens quedem amb una sensació d’esgotament. 

Hi ha una lliçó senzilla per aprendre avui: vés amb compte amb com utilitzes la teva energia.

Candidiasi (infecció per càndides).

Clicka sobre la imatge i escoltaràs l’arxiu de veu.

Rajos X per a l’ànima.

Un metge jutja a un pacient que està malalt i actua de forma delirant? No; com a molt, sent compassió pel que aquesta persona ha d’enfrontar. Avui, considera el mal comportament de la gent com un símptoma en comptes d’un problema, i ajuda’ls a sanar receptant-los un amor que puguin sentir.

Els Serveis de Naturopatía suposen un notable estalvi al sistema públic de sanitat

Aquest estalvi suposa un alleugeriment en el cost de la prestació farmacèutica, ja que les persones que van als serveis de Naturopatia, que són centres privats, no recorren a les prestacions de la recepta de la Seguretat Social.

Enfoca els punts positius dels altres.

Enjudicies  la teva vida cada vegada que jutges als demès. Per evitar aquesta invitació a la negativitat, el millor és deixar d’enfocar-se en la foscor dels altres. En el seu lloc, presta atenció a les seves bondats. El dia d’avui, només busca els punts positius de la gent i, fent això, convidaràs grans benediccions a […]

Tres suplements naturals per als efectes secundaris de la quimioteràpia.

La quimioteràpia és una combinació de potents medicaments utilitzats per tractar diversos tipus de càncers. A causa de la seva capacitat per matar les cèl·lules canceroses ràpidament, s’utilitza com a mètode de tractament estàndard per als tumors més malignes.

¡¡Mou l’interruptor!!

Tendim a posar més èmfasi en el nostre caos que en les nostres benediccions, veritat? Pensem en el que no tenim, no en el que tenim. Reflexionem sobre qui ens odia, no sobre en qui ens estima. Anem al llit a la nit pensant en qui està en contra nostra, en lloc de en qui […]