Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes desembre, 2009

Síndrome premenstrual.

Es refereix a un ampli rang de símptomes emocionals o físics que típicament es presenten més o menys de 5 a 11 dies abans que una dona comenci el seu cicle menstrual mensual. Els símptomes generalment desapareixen quan la menstruació comença o poc després.

No critiquis.

Parlar malament dels altres limita els desitjos de la teva ànima. Avui, vigila que la teva llengua no molesti a la teva ànima.

Hi ha molt engany amb els dolços de Nadal “diet” o “sense sucre”.

L’OCU ha realitzat una anàlisi de 43 dolços de Nadal “sense sucre”. Es va analitzar l’etiquetatge i composició de nou torrons durs, nou de tous, vuit de rovell, vuit de xocolata, cinc massapans i quatre assortiments nadalencs, tots amb l’etiqueta “sense sucre”, “sense sucres afegits” o “sense sacarosa afegida”.

Els petits canvis tenen molta força.

Fer canvis dramàtics és aclaparador. Així que no els facis.

Alimentar-se no és el mateix que nodrir-se.

Una pregunta molt comuna és: “Alimentar-se” i “nodrir-se” signifiquen el mateix? La resposta és NO. Per això cal distingir conceptualment entre “alimentació” i “nutrició”.

A l’hora de proposar-nos nous propòsits.

Arriba el fi d’un any i el començament d’un altre. Moltes persones aprofiten aquest esdeveniment per a fer nous propòsits.

Un nou estudi francès demostra que els transgènics són perjudicials per a la salut.

Un nou estudi dut a terme per científics francesos demostra que el consum d’Organismes Genèticament Modificats (OGM) pot comportar riscos per a la salut. L’informe, realitzat, entre altres, per De Vendômois, i sota el títol de ‘Comparison of the Effects of Three GM Corn Varieties on Mammalian Health‘, inclou diversos resultats de l’efecte negatiu dels […]

Identifica les oportunitats i aprofita-les.

Les persones que més odiem són aquelles amb qui les nostres ànimes han tornat a topar-se per a fer correccions.

Què són els triglicèrids?

Els triglicèrids són el principal tipus de greix transportat per l’organisme. Rep el nom de la seva estructura química. Després de menjar, l’organisme digereix els greixos dels aliments i allibera triglicèrids a la sang. Aquests són transportats a tot l’organisme per donar energia o per ser emmagatzemats com a greix.

Com et van les coses?

Quan et preguntin com et van les coses, no responguis amb gemegs, rondinant respecte dels teus problemes.

Alimentació i emocions.

Ens podem preguntar el perquè a nivell col·lectiu les persones utilitzem menjar físic per a pal·liar els estats emocionals? Quina connexió existeix?

¡Crida’l amb amor!

Conec una pila de gent espiritual amb el cor tancat. Van pel camí, però no tenen ni idea de cap a on van.

Àcid acetilsalicílic, el que no es divulga.

En aquest moment hi ha moltes persones prenent aspirina i només han sentit a parlar dels beneficis de l’ús d’aquest medicament. El que viola el dret del consumidor a conèixer el risc a que s’exposa amb la ingestió de qualsevol fàrmac.

¡Tots som un!

La Kabbalah ens connecta amb velles veritats; ens porta a la nostra consciència pensaments que ja coneixem en la nostra ment subconscient.

Tribulus terrestris.

El Tribulus terrestris és originari de Bulgària, ha sigut utilitzat durant segles a Europa per al tractament de la infertilitat i la impotència i també estimulant per augmentar la libido i el desenvolupament sexual, tant en homes com en dones. A més, ha resultat beneficiós en el tractament de la cardiopatia isquèmica.

Perdonar és una bona costum.

Vas perdonar a algú ahir? I avui?

Caga tió, caga torró d’ametlles i pinyó ……..

Bé companys, fa “quatre” dies que dèiem el mateix: Caga tió, caga torró …….. Queda aquesta sensació de que el temps corre molt de pressa, i això provoca una percepció de no viure i de no assaborir la vida. Han passat 12 mesos, 52 setmanes, 365 dies, 8.760 hores i si tanquem els ulls i […]

L’acne juvenil.

Si ets un adolescent, és molt possible que tinguis una mica d’acne. Aproximadament vuit de cada 10 adolescents tenen acne, així com també molts adults.

¡Obre les cortines!

Per a trobar la Llum, primer has de trobar la foscor.

La meva amiga farigola.

La Farigola, també anomenada timó, de la família de les labiades fa de 15 a 30 cm. d’alçada, mostra fulles oposades, lanceolades, amb les vores enrotllades i densament piloses. Les flors de la farigola són diminutes, agrupades en poms que acaben molt densos, són rosades o blanquinoses.