Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes febrer, 2009

Surt de tu mateix.

Quan sortim de nosaltres mateixos -de la nostra comoditat, de la nostra naturalesa i desitjos egoistes- comencem el nostre veritable viatge espiritual. Avui, troba una manera de sortir-te de la teva naturalesa. Aquesta és una manera grandiosa de canviar dràsticament la teva vida i crear un nou destí.

Flatulències.

Els hàbits alimentaris influeixen en la producció de gas intestinal. Els aliments rics en hidrats de carboni i les males costums a la taula, com, per exemple, mastegar de pressa, menjar amb begudes gasoses i parlar amb la boca plena, provoquen  la molesta flatulència.

Igualar l’exterior amb l’interior.

¿Estàs involucrat amb el tipus de treball i relacions que et permeten ser qui ets realment? És important ser el teu jo autèntic en cada aspecte de la teva vida, perquè igualar el teu exterior amb el teu interior és el que et porta realització. Avui, dóna uns passos en la direcció que vols anar.

Els greixos.

En la alimentació, com en tot, més val seguir el propi criteri que el que altres proposen o imposen. Quan estem sans, el nostre cos i la nostra intuïció són qui saben millor el que hem de menjar. Per això, aquí no direm que els greixos son bons o dolents, sinó com actuen. Hi han […]

Fruits secs.

¿Què són els fruits secs? Els fruits secs són llavors, cobertes per una pell més o menys dura, segons les espècies.

Observem, lo maca que és la vida, amb algunes sensacions.

De vegades ens capfiquem amb coses que són realment trivials i no ens fixem o gaudim de les magnífiques sensacions que ens ofereix la vida, senzillament per el fet de viure-la. Llegiu-les poc a poc i pareu-vos, al menys uns segons, abans no en llegiu l’altre.

L’espelta.

Què és l’espelta? Avui en dia, s’ha posat de moda un cereal nou -que no és nou si no molt vell-, la gent el busca en comptes del blat, però ben bé no sap que és. En espanyol també es diu espelta o escanda, en italià “farro”, en alemany “dinkel”, en anglès “spelt” i en […]

Catedràtics de Salut Pública demanen una moratòria en l’aplicació de la vacuna contra el virus del papil·loma.

Consideren necessari realitzar un seguiment dels efectes del fàrmac. ¡¡¡A bona hora!!!  Quan ja hi han hagut desgràcies.

La mel.

¿Contra quines malalties és útil el consum de mel? ¿Perquè la mel és tan important nutricionalment parlant? ¿Quins tipus de mel existeixen? ¿Que és la mel biològica?

Entendre això, és vital.

La teva ànima està en un viatge de correcció de vides múltiples. La gent difícil amb la que et trobes és enviada per a ajudar-te a enllestir aquest viatge.

El 3cat24.cat, ens destaca com a bloc de contingut interessant.

El 3cat24.cat ens honora fent-nos sortir avui com a “BLOG DEL DIA” ¡¡MOLTES GRÀCIES DESDE AQUÍ!!

“Tu menjaries insecticida?”

Marie-Monique Robin, periodista especializada en agroalimentación “¿Tú comerías insecticida?” VÍCTOR-M. AMELA  – 20/02/2009 (La Vanguardia, entrevista de La Contra) Tengo 48 años. Nací en Gourgé, pueblecito cerca de Poitiers (Francia), en una familia campesina. Soy periodista. Estoy casada y tengo tres hijas (11, 14 y 17 años). ¿Política? No me caso con nadie, mi compromiso […]

Alerta a la Xina per ous falsos.

Xina s’enfronta a una nova alerta alimentària després de la troballa d’ous falsos. En lloc de proteïnes contenen productes químics que poden causar retard mental.

Cafè i cafeïna.

La cafeïna: Ja sigui al despertant-se al matí amb l’aroma d’un cafè acabat de moldre, acompanyant l´esmorzar amb una refrescant cola o relaxant-se a la nit bevent una tassa de te, cadascun d’aquests plaers diaris, sovint tenen un ingredient en comú: la cafeïna. Durant milers d’anys la gent ha gaudit d’aliments i begudes que contenen […]

Llum o foscor.

La vida sembla complicada però no ho és. Nosaltres compliquem les nostres pròpies vides. Creem caos de l’ordre. Arruïnem les coses, empitjorant-les contínuament perquè senzillament no sabem de què es tracta la vida ni com funciona.

Conducta reactiva.

Quan alguna cosa detona una reacció dintre teu, és gairebé impossible no reaccionar. Dir-te senzillament no reaccionis, no sempre és una motivació suficient. Però, pensar en causa i efecte en general ho és. Avui, quan estiguis a punt de satisfer-te amb una conducta reactiva, pensa en com et sentiràs cinc minuts, cinc dies, o cinc […]

Menjar fora de casa.

Desitges cuidar-te i menjar sa, però renúncies a intentar-ho perquè menges diàriament fora de casa? Veiem que si pot fer:

La llimona 01.

El llimoner: D´origen asiàtic, n´hi ha com una dotzena d´espècies. Són arbres verds tot l´any, de fulles llustroses i flors molt aromàtiques. Si s´en vol tenir un en el hort o en el jardí, sempre s´escollirà el lloc més arrecerat del vent i del fred. Viu uns 70 anys. El fruit, la llimona, és groc […]

La perfecció existeix dins nostre.

Tots, en algun moment, hem fet alguna cosa, o potser moltes coses, de les que no n’estem cofois. De fet, pot ser que sentim que a causa de les nostres accions hem malmès d’alguna manera la nostra ànima, tornant-nos incapaços de créixer i de madurar espiritualment.

Guia de vitamines.

Dèficits de nutrients: Les condicions de la vida actual, l´augment del consum de menjar ràpid, i la baixa qualitat dels aliments que trobem al mercat, poc frescos, mal cultivats, refinats, enllaunats i congelats, fan que perdin gran part del seu valor nutricional, vitamines, minerals, enzims, proteïnes alterades, etc.