Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


– Escalopes de mill.

Aquestes escalopes vegetarianes són molt senzilles de fer i molt bones …

Ingredients:

.- Mill.
.- Aigua.
.- Ou batut.
.- Julivert.
.- Una mica de farina.
.- Sal, oli.

Preparació:

.- Coure el mill: 1 volum de mill per a 2 d’aigua, durant una mitja hora. Afegir-hi un pessic de sal. Esperar que es refredi i, amb les mans ben enfarinades, fer boletes (han de quedar ben compactes) i aixafar-les per donar-li forma d’escalopes.

.- Picar julivert i posar-lo en l’ou batut. Arrebossar les escalopes de mill en l’ou amb el julivert i fregir. No fa falta molt oli, però sí que estigui ben calent.

Es poden servir cobertes d’una beixamel o de salsa de tomàquet. En aquesta ocasió, per ser un plat més fresc, les vaig servir acompanyades d’amanida i amb una salsa de iogurt i menta:

.- Iogurt cremós.
.- Un bon grapat de menta fresca picadeta.
.- Oli i sal.