Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes octubre, 2009

Les olives.

Ara és temps de recollir les olives i molta gent que en te o que en compra les arregla per tot l’any. així doncs parlarem una mica de l’aspecte nutricional i de com arreglar-les.

Tres maneres d’aprendre.

El Zóhar ensenya que hi ha tres maneres d’aprendre les nostres lliçons de la vida:

Calendari de fruites i verdures.

Últimament varis Clients i Amics interessats amb arribar a assolir una alimentació sana, nutritiva i coherent amb l’estació del any, me’n preguntat per com saber quines fruites i verdures corresponen a cada mes del any, doncs seguidament o intentem esbrinar.

Sempre digues la veritat.

Sempre és temptador dir-lis als demés el que volen escoltar, però de fet ser veraç és molt més fàcil, potser no en el moment, però si a la llarga.

Psicomàgia per deixar de fumar.

Diu Cristóbal Jodorowsky que tota addicció: al tabac, al vi, a les drogues, etc. sol ser producte d’un “encanteri”. Entenent per “encanteri” una forta fixació amb el pare, la mare, o un dels germans … Des d’aquesta perspectiva, l’addicció és un producte del nus incestuós.

No siguis reactiu.

Què és reactivitat? Quan actuem sense consciència, en una espècie d’acte reflex automàtic, això és reactivitat.

Com ens afecta l’estrès? 01

Avui en dia lo urgent s’ha transformat en normal, de la mateixa manera l’estrès també es considera normal i això pot portar problemes molt seriosos.

Dóna i surt de la comoditat.

És temps de que deixis de fer-ho tot per a tu. Busca oportunitats per donar als altres.

Castanyada i restrenyiment.

Entrem a la setmana de final d’Octubre i començament de Novembre -com corre el temps-, i això vol dir que s’acosta la castanyada amb la conseqüent ingesta de moniatos, panellets i castanyes. Cada any això es tradueix en un munt de problemes de restrenyiment.

Ofereix més oportunitats.

Molta gent va buscant l’amor per tots costats i …………

Els efectes secundaris de la píndola són molts.

Entrevista a Alexandra Pope, experta en píndola anticonceptiva, autora del llibre “The wild Genie ” (El Geni silvestre), ens ajuda a descobrir la veritable feminitat que portem dins i que estats, empreses i “gurus” de pacotilla ens segresten. En aquesta entrevista, ens ofereix una visió global sobre el tema de la píndola anticonceptiva.

¡Transformacions!

Volem que la vida sigui fàcil, sense batalles, sense dimonis, sense dubtes.

Antioxidants naturals i radicals lliures.

Presents en la majoria dels aliments vegetals, bloquegen l’efecte perjudicial dels radicals lliures.

¿Com descàrregues les teves frustracions?

¿Alguna vegada has vist un gat abans que mati a un ratolí?

Paràsits intestinals.

La parasitosi o malaltia parasitària succeeix quan els paràsits troben en l’hoste les condicions favorables per nidificar, per el seu desenvolupament, multiplicació i virulència, de manera que pugui ocasionar un desequilibri de la salut.

Tot té un procés.

La serps canvien la seva pell de 4 a 8 vegades a l’any.

Reflexió sobre les causes del càncer.

Ahir va ser el dia mundial del càncer de mama. Tant els estaments mèdics com els governamentals van fer menció de que la millor manera de fer front al càncer de mama és el diagnòstic precoç. No hi estic gens d’acord, per la meva condició de  naturòpata acostumo a veure els problemes de salut des […]

Amplitud de mires.

Creiem equivocadament que el bé no és recompensat, el mal no és castigat i que a la vida hi manca la veritable justícia.

Botulisme.

Intoxicació molt greu deguda a l’entrada a l’organisme, en general per via digestiva, d’una toxina elaborada pel bacteri Clostridium botulinum.

¿Qui som?

Qui som? No la roba que portem; no som això. Estem sota d’això.