Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes abril, 2010

Polls i llémenes (pediculosi).

Els polls són insectes sense ales que viuen a la pell humana i s’alimenten de la sang. La picada pot causar picor intensa per una reacció al·lèrgica a una toxina en la saliva d’aquests insectes.

No ets el/la que et penses que ets.

Has vist alguns d’aquests advertiments: “Robatori d’Identitat – No siguis una Víctima”? Això és realment molt kabbalístic.

Malalties Emergents, Cròniques i Desateses.

CLICKA SOBRE EL SEGELL I FIRMA EL MANIFEST PERQUÈ ES RECONEGUIN MALALTIES COM: La Síndrome de Sensibilitat Química Múltiple (SSQM), l’Electrohipersensibilitat (EHS), la Síndrome de Fatiga Crònica (SFC) i la Fibromiàlgia (FM). Com bé és sabut per tots, són malalties predominantment de gènere i que a data d’avui segueixen sense estar reconegudes. plenament.

La vida occidental ataca les defenses del cos.

L’estrès i els mals hàbits alimentaris disparen les al·lèrgies i malalties autoimmunes. “Crèiem que els bacteris atacaven el sistema immune i hem vist que són les que el protegeixen”.

Obre’t, obre’t, obre’t, …….., no et tanquis.

Quan et tanques als altres, et tanques a la raó per a estar viu.

Torna BioCultura Barcelona.

Si algú necessita entrades, que passi per la botiga i alguna cosa farem.

Protocol de fertilitat natural.

El diagnòstic convencional d’infertilitat es basa en una visió massa simple i mecanicista de la fecundació. Ve a suposar que si hi ha un esperma i un òvul més o menys sans i cap obstacle entre ells, l’embaràs hauria de ser possible.

Veure el futur.

L’eina més poderosa per a veure el futur és aprendre del passat.

Tractament natural per l’escoliosi.

L’escoliosi és coneguda com la desviació lateral de la columna en forma de ‘S’. La forma de S és pel fet que la columna busca una manera de compensació d’acord a la seva funció, en relació al seu eix (que va del atles al còccix), és a dir que, si bé la corba escoliòtica principal […]

Parla menys i escolta més.

Parlar és la xavalla del silenci. Desitjaria que aquesta frase fos meva, però la vaig llegir en algun lloc.

Tractament natural dels mussols.

El mussol, particularment comú en nens, és una infecció bacteriana causada generalment per l’estafilococ aureus. És comú però molest. Es manifesta amb la inflamació de les glàndules sebàcies a la base de les pestanyes. Apareix com una protuberància vermellosa semblant a un gra i és sensible al tacte.

La primavera, un bon moment per reordenar.

Quan arriba la primavera, la neteja comença. Entenem que això significa desfer-se de la roba que ja no ens queda bé, així com dels trastos inútils. Però també és un bon moment per tal d’ordenar les coses espiritualment.

Les ulleres de sol de baix cost són perilloses.

El 93 per cent de les ulleres adquirides en mercats i parades ambulants poden ser perjudicials per a la salut al incomplir la normativa de qualitat europea ‘A-1836’ sobre la protecció dels ulls i els filtres de radiació en les ulleres de sol, segons afirma l’estudi ‘Qualitat Òptica de Ulleres i Filtres de Protecció Solar […]

La positivitat obre camins.

Viure amb una intenció positiva marca el pas del teu dia. Avui, permet-te passejar amb una que porti un somriure a la teva cara.

Estas embarassada? Per precaució, millor utilitza productes ecològics.

Dels innombrables productes que trobem al mercat en coneixem més aviat poc. Només lo que ens indiquen en els envasos o instruccions. En els darrers anys s’han anat descobrint substàncies tòxiques que abans passaven desapercebudes en els productes d’ús diari. Mai hem tingut tanta informació sobre el que consumim, per això és avui dia més […]

Els plats bruts cal rentar-los ràpid.

Els plats bruts poden ser emprenyadors de rentar, però encara és pitjor quan deixes passar el temps per fer-ho. Com més esperis, més difícils són de netejar.

Preparar els pits per la lactància.

Preparació per l’alletament durant l’embaràs. El període d’alletament no es pot improvisar. La quantitat i la qualitat de la llet després del part depèn del bon estat de salut de la mare. Els consells higiènics que es recomanen durant l’embaràs, no només persegueixen el tenir un part fàcil i sense riscos, sinó també tenir un […]

No jutgis el que veus, mira d’entendre-ho.

Abans de jutjar-te a tu mateix per jutjar a un altre, pensa en això: És bo que estigui succeint perquè està activant alguna cosa interior, una part de tu que demana a crits ser corregida.

Alimentar un nadó prematur amb llet materna.

L’arribada d’un nadó abans de la data prevista per a el seu naixement, provoca en els seus pares una sensació d’incertesa: Què li pot passar al meu petitó?

Hem d’aprendre a obrir o tancar les orelles i la boca

Sempre és més fàcil dir-li a les persones el que volen escoltar.