Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


– Bunyols de vent:

bunyols-de-vent

¼ de litre de llet.
130 gr. de mantega.
150 gr. de farina.
5 o 6 ous.
Pell de llimona.
Oli o llard.
Sal i sucre.

Com ho fem?

 En una cassola barregeu-hi la llet, la mantega, un polsim de sal i la pell de la llimona. Poseu-ho al foc i quan arrenqui el bull tireu-hi la farina i deixeu-ho coure fins que sembli que vol agafar-se.

 Traieu aquesta pasta del foc i deixeu-la refredar una mica. Afegiu-hi els ous, d´un en un, treballant-ho bé fins que resulti una pasta fina i espessa.

 Fregiu en força oli o llard aquesta pasta a cullerades. No cal que gireu els bunyols, ells sols ho faran. A l´hora de servir-los, els podeu tirar sucre per sobre.