Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes març, 2011

“Les medicines curen o causen qualsevol malaltia”

Pujar i baixar.

Pot ser molt depriment quan treballes tan àrduament en la teva persona només per perdre-ho en enfadar-te amb algú o oblidant una mica el que vas aprendre. Però no ha de ser així si comprens que caure és part del joc, i que l’altra part consisteix a aixecar-te i elevar-te a un nivell més alt […]

Alimentació i emocions 02.

Clicka sobre la imatge i escoltaràs l’arxiu de veu.

¡¡Sigues un bon amic/ga!!

Un amic/ga és algú que es preocupa per tu i et dóna espai per caure, sense desaparèixer de la teva vista. Avui, sigues aquesta persona a la vida d’algú.

Els 10 aliments menys saludables i les seves conseqüències:

Refrescos, dònuts i patates fregides industrials encapçalen aquest recompte de menjar inadequat per a l’organisme. Contràriament al que es creu, la soja crua i els productes light també formen part d’aquesta llista.

¡No baixis la guàrdia!

Estàs en guerra amb els teus dubtes. Sempre recorda això: Quan et trobis a punt de passar al proper nivell espiritual, aquests t’atacaran. Avui, aparta aquests pensaments que arriben a la teva ment com a torpedes.

Alimentació i emocions 01.

Clicka sobre la imatge i escoltaràs l’arxiu de veu.

No t’en penedeixis.

Quan la gent fa un cop d’ull enrere a les seves vides, no s’en penedeixen tant del que van fer com del que no van fer. Avui, segueix els teus instints, i deixa’t portar per la teva passió, no importa lo espinoses que les coses es puguin posar en el camí.

Nuclear? ¡¡No gràcies!!

Disfunció erèctil i infertilitat.

La qualitat del semen dels espanyols marca mínims històrics pel pitjor estil de vida. L’Associació Espanyola d’Urologia destaca el deteriorament progressiu en els últims 30 anys.

Que vol dir això?

T’arriben respostes contínuament. Pots descobrir-les preguntant: “Què vol dir?”. Parts d’una conversa escoltades com per atzar. Topar-te amb gent inesperada. Somnis estranys. Obrir un llibre en un passatge específic. Tot t’està dient alguna cosa. Avui, continua preguntant-te què vol dir això i confia que les respostes arribaran.

La tragèdia del Japó és el final de l’energia nuclear al món.

Entrevista amb l’enginyer Marcel Coderch, expert en energia i sostenibilitat. Parla de la situació de la central de Fukushima i avisa dels perills immediats. Diu que la central de Cofrents té exactament el mateix disseny. Clicka sobre la imatge i accedeix-hi

Vacunes: Formulari a reomplir per el metge.

Quan uns pares responsables es neguen a vacunar als seus fills i el pediatre els parla com si fossin delinqüents, els adverteix dels greus riscos que estan corrent amb aquesta decisió, i dels perills als quals estan exposant la seva prole amb el seu fanatisme, els pares haurien de dir-li al metge el següent:

Cap de setmana “fora de servei”.

Aquest cap de setmana, per qüestions meteorològiques, ens hem quedat desconnectats de la xarxa i per tant fora de servei. Preguem disculpeu les molèsties. Moltes gràcies.

Involució.

Ha arribat un moment en que la pèrdua generalitzada de capacitats fins ara fonamentals com la intuïció, la imaginació, la inspiració, la il·luminació i el sentit comú, em fan pensar que estem en un procés galopant d’involució. A continuació us les detallo, amb la finalitat de que en prengueu consciència i em digueu si també […]

Ningú és una illa.

Fa uns cents d’anys, vivia un kabbalista savi i solitari. No tenia tutor, ni mestre, ni company. Sabia que no podia transformar-se sense l’aportació d’una altra persona, així que els demanava constantment al seu cavall i al conductor del seu carruatge que li diguessin el que feia malament. Si ell no podia transformar-se sol, nosaltres […]

L’aigua i el cos.

Clicka sobre la imatge i escoltaràs l’arxiu de veu.

Uns tant i altres tan poc.

Alguns tenim una estima massa alta respecte a nosaltres mateixos, uns altres la tenim massa baixa. El truc és veure’ns igual a tots. Avui, baixa’t els fums o surt del teu amagatall. “Tots som especials“.

L’halitosi.

La higiene és la base per eliminar la major part dels casos de mal alè. L’halitosi pot indicar malalties, la boca és un lloc de cultiu de bacteris. Per això cuidar la higiene mitjançant hàbits saludables i dietètics és fonamental.

Dir mentides.

Dir mentides solament serveix per enganyar-se a si mateix/a. Avui, fes un exercici de sinceritat i deixa entrar la Llum a la teva vida.