Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes setembre, 2010

La cistitis.

Cremor en orinar, picors, mala olor a la zona, dolor en les relacions sexuals …, en una paraula: cistitis. Aquesta infecció afecta la majoria de les dones en algun moment de la seva vida i si bé no resulta greu si es tracta a temps, sí que és molt molesta. Dos de cada cent persones […]

La realitat és un mirall.

Mira en un mirall i somriu, i la imatge somriu de tornada. Si insultem al mirall, la imatge insulta de retorn.

Fer ulleres.

Les ulleres es presenten per molts motius, entre ells dormir malament, alimentar-se de manera incorrecta, etc. Per solucionar aquest problema hi ha diversos tractaments, tant naturals com cosmètics, que aconsegueixen excel.lents resultats. Tant homes com dones tenen bosses sota els seus ulls, i intenten com poden eliminar-les, per això aquí dono uns quants consells.

Estas somiant en gran? ¡¡No et limitis!!

Avui, excava profund i dedueix si, involuntàriament, estàs mantenint petits els teus desitjos. Estàs limitant el que pots aconseguir? Estàs pensant en petit? En quines àrees pots expandir els teus desitjos?

¡¡¡Hem assolit les 100.000 visites!!!

Dieta per augmentar la massa muscular.

Cada persona respon de molt diverses maneres als programes d’entrenament i nutrició. Algun grau d’assaig és sempre necessari per trobar la millor opció per a cada persona, s’ha de recordar que encara no hi ha cap poció màgica que “fabriqui” massa muscular, sinó que és necessari utilitzar un bon pla d’entrenament i nutrició fet amb […]

Lliure albir.

El lliure albir diferencia als humans dels animals.

Plantes per els càlculs renals o pedres al ronyó.

En cas de càlculs renals o pedres al ronyó les plantes medicinals són molt efectives, tant per prevenir com per ajudar-nos en cas de còlics.

Tira, no et tallis.

El major error que pots cometre és no fer res, perquè pots fer-ho tot. Avui, actua segons els teus impulsos. No et pensis les coses dues vegades.

Com millorar el teu esperma.

La majoria de les parelles que van a una consulta per tractar la infertilitat solen atribuir el problema a la dona, en concret en culpen a l’edat d’aquesta. Els últims avenços demostren que l’edat no és tan important com els problemes biològics i aquests també els pot tenir l’home.

¡La intenció és molt important!

Quan utilitzes les eines però no veus els resultats, pot ser que no estiguis fixant les intencions.

Propietats de la camamilla.

És una herba aromàtica, que conté àcid ascòrbic, àcid salicílic, linoleic i oleic, entre altres. El seu origen és europeu i des del vell continent, va passar cap al territori americà. Una culleradeta de camamilla (les seves flors seques, semblants a les margarides) en una tassa d’aigua bullint, és recomanada per a les següents afeccions:

La veritat no es fa notar.

Quan copeges cassoles i paelles, els atuells més buits són les que sonen més fort.

15 consells per evitar la Contaminació Electro-Magnètica al cos i a la llar.

Reduir la freqüència de l’exposició a la Contaminació Electro-Magnètica pot millorar la teva Salut. Consells per al cos i la llar.

Observa i perdràs la sensació de caos.

La manera en la que perceps la vida depèn de lo a prop que estiguis disposat a observar.

Et proposo un cap de setmana purificant.

Als excessos si sumen els menjars ràpids que ens imposa el ritme de treball. Una altra vegada estrès, males digestions, retenció de líquids, pesadesa, ulleres i algun quilo de més. Moltes vegades necessitem desintoxicar el nostre organisme, sobretot després de períodes de vacances en els que es cometen excessos amb el menjar i l’alcohol. De […]

No t’equivoquis, ¡tot compte!.

Per error, creiem que el bé no és recompensat, que el mal no és castigat i que la vida manca de justícia veritable. Per què?

Com influeix l’ambient en la salut.

En els últims anys ens hem acostumat a veure, sentir i prendre determinades actituds que veiem com a normals o admissibles, sent aquestes actituds i els seus efectes tremendament negatius per a la nostra salut. Ens referim a aquelles actituds que danyen l’ambient.

Tothom comunica alguna cosa; escolta sense filtres.

Cada persona que trobes, fins i tot aquelles que t’incomoden, comuniquen alguna forma de saviesa. Avui, para esment en com les teves nocions preconcebudes sobre els altres eviten que els escoltis.