Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes juliol, 2009

¡¡Vacances!!

Bé companys/es, ha arribat el moment de fer vacances. Espero que gaudiu les vostres tal i com us mereixeu, per la meva part donar-vos les gràcies per les quasi 20.000 entrades que heu fet amb 7 mesos cosa que em motiva a treballar de valent per traspassar coneixement i créixer tots plegats. Fins el dia […]

Donem-nos missatges positius.

Tots nosaltres arribem a aquests moments a la vida en els que ens sentim disgustats amb nosaltres mateixos.

La respiració conscient.

Mitjançant aquesta entrada es pretén compartir alguns coneixements relacionats amb la pràctica de la respiració conscient; revisem el concepte de la respiració, la respiració completa o iogui, els secrets de la respiració conscient, els efectes físics del  “pranayama” i mostrem quatre exercicis de respiració: la respiració del buit, la respiració sostinguda, la respiració rítmica i […]

Un Mestre.

Un mestre veritable no és algú que aconsella i dóna lliçons.

Les cabines de raigs UVA ja són oficialment causa de càncer.

Igual que el gas mostassa, el tabac, l’asbest o l’arsènic. Les cabines de bronzejat acaben de ser incloses en el grup de factors causants de càncer que elabora l’Agència Internacional d’Investigació sobre Càncer (IARC, segons les seves sigles en anglès), la principal organització no governamental dedicada a avaluar les evidències científiques sobre aquestes qüestions.

Demana i se’t donarà.

Algunes persones no demanen ajuda al Creador perquè pensen que no saben com fer-ho.

Els fonaments del Naturisme Vegetarià Clàssic.

Des de fa milers d’anys enrere i possiblement des d’abans de l’últim diluvi (existeixen tradicions mil·lenàries que ens diuen que en vam tenir varis), el NATURISME AUTÈNTIC (anomenat també CLÀSSIC) va ser la disciplina obligatòria i bàsica en totes les escoles de saviesa del món antic, anomenades també escoles de misteris o escoles hermètiques, l’objectiu […]

Canvia tu i canviarà el món.

“Canviar al món!”. és el crit animós de la nostra generació.

Alimentació naturista, un model amb molt rendiment.

L’alimentació naturista és part d’una filosofia de vida que busca l’equilibri de l’home amb la Natura. Potència el sistema immunològic i no ens deixa emmalaltir.

¡Tots a bord!

Si som sincers amb nosaltres mateixos, admetrem que no estem prop de ser perfectes. Però això està bé. Ser perfecte no és la raó per la qual estem aquí (demano disculpes als meus amics de “Virgo”). Més aviat estem aquí per a treballar per convertir-nos en la millor versió possible de NOSALTRES MATEIXOS.

Parlem de les transaminases.

A molta gent que l’hi fan anàlisis de sang, sobretot quan es fan “revisions” a les empreses, li surten alteracions que més o menys s’arriben a entendre, però em venen moltes consultes sobre les transaminases. Vegem per sobre que són:

Pensa en positiu i valora lo bo.

Tots podem ser molt severs referent al que pensem que són les nostres debilitats. Perdem poder quan ens enfoquem en nosaltres mateixos.

Microbis, grip i porques multinacionals.

Encara que els casos comprovats de grip porcina humana arriben a més de 100 mil en el món i es tem que les properes mutacions del virus el faran més letal, els governs i l’Organització Mundial de la Salut (OMS) s’esforcen a ignorar les causes reals de la pandèmia.

El dilluns o el dimarts sense carn.

El més ecològic … ¿Que no hi hagi vaques? Una campanya planteja un dia vegetarià a la setmana per frenar la major emissor de CO 2: el bestiar. La idea xoca amb una tendència global a l’abús de la carn com a signe de riquesa.

¡Escolta!

Escoltes a la gent perquè calli, o escoltes amb un desig sincer d’ajudar-los, sense esperar res a canvi? Avui, coneix a algú que “penses” que coneixes.

Proteïnes vegetals, avantatges.

El consum adequat de llegums, cereals i fruits secs permet obtenir proteïnes de qualitat, amb menys greix saturat i menys colesterol que els aliments d’origen animal. Les proteïnes vegetals presenten notables avantatges enfront de les d’origen animal. Existeix una àmplia gamma d’aliments d’origen vegetal que contenen proteïnes.

Quin missatge em porta aquesta persona?

Mai sabem quina és la nostra relació amb la persona que està al nostre costat en un moment donat.

Els enzims i la digestió.

La digestió dels aliments té lloc gràcies a l’acció dels enzims, el seu dèficit porta diverses complicacions ……….

¡¡La solució existeix!!

La solució existeix abans que el problema.

Parlem del glaucoma.

Què és el Glaucoma? El glaucoma és una malaltia de l’ull que li va prenent la visió de manera gradual. En general no presenta símptomes i pot resultar amb la pèrdua de la visió de manera sobtada. Sense el tractament apropiat, el glaucoma pot portar a la ceguesa. La bona notícia és que amb exàmens […]