Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes setembre, 2009

Relació entre la qualitat del semen i l’alimentació.

L’existència d’una possible relació entre la dieta dels homes i la qualitat del seu semen ha estat un tema debatut des de fa anys.

Dinàmica del coneixement.

Quan no augmentem el nostre coneixement, aquest decreix.

Els aliments de la tardor.

L’alimentació segons l’estació: Una dieta rica i saludable requereix dedicació i coneixement. Els aliments propis de cada estació, poden convertir-se en una dieta més variada i nutritiva, i amb un sabor més destacat si els utilitzem quan toca; no hem de dubtar de que la mare Natura ens facilita els aliments que ens convenen a […]

Has d’ajudar.

La majoria de la gent s’allunya quan algú busca suport. Avui, queda’t. Ajuda a algú que està pitjor que tu, algú que està buscant-te perquè siguis un canal de la Llum.

Algunes curiositats del cos humà.

És cert el fet que el cos humà és una de les creacions més sorprenents i en certa forma “perfecta” de tota la Natura, però també és veritat que el nostre organisme presenta una mena de curiositats força sorprenents i peculiars que es repeteixen en totes les races del món. Vegem quines coses estranyes s’amaguen […]

Torna a mirar altre vegada.

Hi ha una història de dos venedors de sabates.

Sigues un exemple.

És la nostra naturalesa seguir els hàbits d’aquells que estan al nostre voltant.

Nabius per a les infeccions d’orina.

El saber popular ha emprat els nabius durant dècades per a la prevenció, i fins i tot el tractament, de les infeccions del tracte urinari.

L’obsessió amb tu mateix, perjudica molt.

Qualsevol acció negativa, qualsevol idolatria -sigui addicció a les drogues, esclavitud dels diners, la fortuna, la fama, la desesperació, un gran ego, insensibilitat cap als altres, falta d’accions positives, etc.- són resultat de la nostra obsessió amb nosaltres mateixos.

Cúrcuma, beneficis saludables.

Aquesta espècie pertany a la família del gingebre i creix a Indonèsia, Xina, Índia i altres parts dels tròpics. La part utilitzada és el rizoma (arrel), el qual es compon de matèries colorants (3-5%), anomenades curcuminoides

S’ha de predicar amb l’exemple o no predicar.

Hi havia una vegada una dona que tenia el seu fill menor diabètic, i aquest no només era fanàtic del sucre, sinó també fanàtic d’en Gandhi.

L’herba de Sant Joan una ajuda per a la depressió.

Coneguda des de la més remota antiguitat, l’herba de Sant Joan o Hipèric està adquirint una gran popularitat per lluitar contra les depressions lleus, l’ansietat i la “tristesa” en general.

Pensar en els altres, il·lumina.

Hi ha una experiència extrema a la vida que tots estem buscant, un estat de fluïdesa on totes les coses senzillament tenen sentit i es perceben com correctes.

Els ronyons.

Els dos ronyons són òrgans vitals que realitzen moltes funcions de neteja i equilibri químic de la sang. El coneixement de la manera com funcionen pot ajudar a mantenir-nos sans.

Mira, gaudeix i si cal reflexiona.

No demoris més. ¡Fes-ho!

“Tracto d’anar al gimnàs, però no ho faig. Tracto de buscar un treball, però no puc. Tracto de ser més espiritual, però senzillament no puc començar”.

Com diferenciar la Grip A de la grip normal.

DIFERÈNCIES BÀSIQUES ENTRE ELS SÍMPTOMES DE LA GRIP ESTACIONÀRIA I LA GRIP A: Fort mal de cap, la febre de més de 39º C durant varis dies, dolors musculars i tos seca són les característiques del H1N1. Una altre diferència és que el cansament que se sent amb una grip comú dura fins a tres […]

“El 100% de la població té compostos tòxics persistents en l’organisme”

Miquel Porta és un dels directors del recent llibre ‘La nostra contaminació interna‘ (Llibres de la Catarata), que recull assaigs de 40 investigadors especialistes en estudis sobre els compostos químics persistents en l’organisme humà. En aquestes dates ha publicat també un informe pioner fruit d’un encàrrec de la Generalitat de Catalunya. Porta ens parla de […]

No ho dubtis, per canviar el món primer has de canviar tu.

Aquest caos en el que el món es troba no és culpa dels polítics.Nosaltres ens hem permès arribar a aquest punt col·lectivament.

Màfies farmacèutiques.

En el comerç dels medicaments la competència no està funcionant i els grans grups farmacèutics recorren a tota mena de jocs bruts per impedir l’arribada al mercat de medicaments més eficaços i sobretot per desqualificar els medicaments genèrics molt més barats.