Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes març, 2010

Les llavors de chia són font de fibra, omega 3 i antioxidants.

La Chia és una llavor precolombina molt petitona però molt poderosa. És molt versàtil, es pot consumir fàcilment i un cop llegeixis els seus beneficis probablement et decideixis a menjar-ne més sovint. Especialment si ets vegà o celíac, perquè no té gluten i si té moltes proteïnes.

Si estàs a l’aguait, trobaràs missatges interessants.

Els Missatgers vénen en totes les formes, no només humanes.

¡¡Hem assolit les 60.000 visites!!

Que els teus aliments siguin la teva medicina, que la teva medicina sigui els teus aliments.  -Hipócrates–

8 aliments que ens ajuden amb l’estrès.

Encara que la clau per combatre l’estrès es basa en descobrir el seu origen i trobar la manera de reduir la seva causa o de viure amb ella, una alimentació saludable i regular pot contribuir a que l’organisme venci, si més no, alguns dels seus efectes negatius.

Perdona’m, perdona’l(a), perdona’t.

La vida és perdonar.

Plantes medicinals, la farmàcia verda.

El company Josep Pàmies ens parla, a més de l’estèvia i altres plantes medicinals, del seu pas de l’agricultura convencional a l’ecològica i de la indústria farmacèutica i els seus interessos reals.

Pensa en els altres.

Si hi ha algun aspecte de la nostra existència que causa més dolor i sofriment que qualsevol altre, és el nostre interès personal.

Astènia primaveral (2).

Cansament. Desànim. Tristesa. Falta de gana … Per milers de persones la primavera arriba acompanyada d’una sèrie de canvis en l’estat d’ànim. Un “baixada” estacional que es coneix amb el nom d’astènia primaveral.

Els pensaments es materialitzen, tingues-ho molt en compte.

Tot el que som és el resultat del que hem pensat; està fundat en els nostres pensaments i està fet dels nostres pensaments. Buda.

Propietats de les maduixes.

La maduixa és una de les fruites més bones i que més beneficis aporta a l’organisme i a l’estat d’ànim. t’explico com aprofitar les seves virtuts …… Millor si són ecològiques doncs les convencionals estan farcides d’agroquímics.

Cridar, alçar la veu.

Per què ens cridem els uns als altres?

Propietats del vinagre.

El vinagre, tan àcid com una poma verda, combat els bacteris i fongs; treu la pruïja que produeixen les picades de mosquits i alleuja les cremades de sol. També pot calmar l’estómac regirat, prevenir l’otitis externa, abrillantar el cabell i suavitzar la pell. Algunes persones diuen que el vinagre barrejat amb mel i aigua calenta […]

¡Sigues tu mateix/a!

A què es deu aquesta necessitat de ser algú que no som?

La hipertensió arterial.

La hipertensió arterial és coneguda com “Mort silenciosa”, pel fet que no dóna símptomes fins que es complica. És la major causa de mort relacionada amb els  nomenats “atacs de cor” i el vessament o accident vascular en el cervell.

Demana i s’et donarà, no ho dubtis.

Vols evidència de la teva espiritualitat? Posa-la a prova.

Microones i radiacions.

Com els aliments irradiats amb microones afecten l’organisme humà? En el cas que sigui perjudicial o no i fins a quin punt ho és, en l’actualitat, això només pot ser observat pels seus efectes en organismes vius. Un experiment: http://www.connexionsvitals.com/?q=es%2Fblog%2F2013%2F01%2F16%2Fcuidado-con-los-hornos-microondas.

Tingues paciència.

Res que valgui la pena succeïx d’un dia per a un altre. Has de posar-hi temps i amor al construir relacions, carreres, connexions espirituals. ……

Remeis naturals per els tics nerviosos.

El cervell humà conté 100 mil milions de neurones que es comuniquen les unes amb les altres a través dels axons que porten els polsos del senyal a les parts distants del cervell o del cos. ¡D’aquesta manera, quan un individu arriba a un llapis, el missatge s’ha enviat a la velocitat d’un llamp del […]

¡Desperta’t i obre els ulls!

Fins i tot amb els nostres ulls oberts, sovint passem la nostra vida dormint.

Mira bé a qui t’acostes.

Envoltar-nos de gent menys espiritual, menys segura de si mateixa i menys feliç que nosaltres, pot fer-nos sentir com si estiguéssim bé.