– Paella d’arròs, wakame i seitàn:
PAELLA D’ARRÒS AMB WAKAME I SEITÀN
Ingredients (Per 2 ó 3 racions):
1 Tassa d´arròs integral.
1 Ceba tallada a quadrats petits.
2 Pastanagues tallades a quadrats petits.
1 All picat.
1 Paquet de seitàn tallat a quadros.
1/2 Tassa de pèsols verds.
2 Tires d´alga Wakame
1 Pebrot vermell escalivat i tallat a tiras.
Safrà
Branquetes de romaní fresc.
Sal marina.
Oli d´oliva.
1er.- Rentar l´arròs, posar-lo en una cassola, junt amb 2 tasses d´aigua, safrà al gust, les branquetes de romaní i un pessic de sal. Tapar, fer-ho bullir, reduir el foc al mínim i coure durant 35 minuts.
2on.- Sofregir en una paella l´all amb una mica d´oli d´oliva. Immediatament afegir-hi la ceba i un pessic de sal. Saltejar durant 10 minuts. Afegir el seitàn i les pastanagues, saltejar 5 minuts més.
3er.- Bullir els pèsols verds durant 5-7 minuts.
4art.- Remullar l´alga wakame durant 3-4 minuts, tallar-la a trossos amb tisores i afegir-la al saltejat junt amb l´arròs cuit, barrejar amb molta cura. Decorar amb els pèsols i el pebrot vermell. Servir.