Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes juny, 2009

Sequedat de les mucoses o síndrome de Sjögren.

Degut a que últimament han aparegut per la consulta varies Clientes (és una alteració que generalment afecta a les dones) amb problemes de sequedat a les mucoses, us passo a explicar una mica de que va el desequilibri i quines ajudes o solucions es poden oferir des de la Naturopatia.

Digues-ho, no et tallis.

Les pors vénen del nostre costat més fosc, l’aspecte de nosaltres que busca sabotejar les nostres millors intencions. Però no són reals, i és per això que diem que la por és una evidència falsa que sembla real.

¡Obre les portes!

No fa gaire temps, estava parlant amb un buscador de la Llum que m’explicava les dificultats que tenia en el seu negoci. Faci el que faci, res sembla funcionar: retallar les despeses, assessors, noves estratègies…ho ha intentat tot.

Possibles problemes amb la neteja d’en Moritz.

¡No és or tot el que llueix!

Cons per la higiene de l’oïda.

El con per a la higiene de l’oïda OTOSAN, és el descobriment d’una antiga tradició popular per a la cura i la prevenció de la salut de l’oïda. Realitzat amb teixit natural i cera, contribueix a l’eliminació de la cera de les orelles i restableix l’equilibri de la pressió auricular evitant la desagradable sensació de […]

Si no et funciona ……..

Si estàs “canviant” i encara així les coses segueixen igual, hi ha alguna cosa que no estàs fent i que saps que necessites estar fent.

Ginkgo Biloba, un bon tònic mental i més.

Considerat fonamental per al correcte funcionament intel·lectual humà, el Ginkgo Biloba és -segons desenes d’assaigs clínics- el tractament natural més adequat per la pèrdua de memòria i de concentració així com per a retardar la demència senil. A més té propietats antiinflamatòries, millora la circulació sanguínia, alleuja determinats trastorns vasculars i redueix la fatiga i […]

¡Comunica’t!

Molts dels nostres conflictes sorgeixen per la mala comunicació.

Ayurveda, alimentació i estats d’ànim.

Segons l’Ayurveda, la medicina tradicional de l’Índia, els aliments es divideixen en tres grans grups: Sàtvics, Rajàsics o Tamàsics, d’acord amb els elements que el componen, i el seu efecte en el cos i la ment.

¡Primer som nosaltres!, si si primer som nosaltres.

Abans que puguem realment ajudar als altres, cal primer aprendre a ajudar-nos a nosaltres mateixos.

Els vegetarians tenim millor sexe.

Els estudis mostren que els vegetarians tenim millor sexe. Hi ha molta gent que fa temps que estudia la possibilitat de fer-se ovolactovegetarià però encara no ha donat el pas. Existeixen multitud de motius (el meu principal és el patiment que se li causa als animals i també el del rendiment nutritiu) però mai ho […]

Plats vegetarians rics en calci.

Alguns aliments vegetals poden augmentar de forma considerable el calci de la dieta.

El calci i la densitat òssia.

El Calci és un mineral dels molts que existeixen, però al que més importància se li ha donat en els últims temps, sobretot a Nord Amèrica i Europa, on tenim nivells d’osteoporosi molt elevats, tot i ser uns dels llocs que més productes lactis consumeix.

Comença, no esperis a ser perfecte.

Comença amb lo que tens. La pràctica espiritual no es tracta d’esperar fins que siguis una persona perfecta.

Els espàrrecs, beneficis nutricionals i salutífers.

Els espàrrecs són tiges joves i tendres de la Esparreguera, planta herbàcia de la família de les liliàcies que arriba fins a metre i mig d’alçada. A aquesta família pertanyen també altres vegetals com les cebes i els porros. Tanmateix, l’espàrrec no s’assembla a ells ni té el mateix sabor. Moltes de les plantes d’aquesta […]

Diners.

El diner estava originalment basat en monedes d’or i plata. Kabbalísticament, la plata representa compartir i l’or representa rebre.

Parlant de nutrició, què collins està passant?

La crisi eleva la xifra de persones que passa gana al món fins als 1.000.000.000.- (mil milions). Mentre nosaltres ens estem morint d’excessos i sobredosi de menjar porqueria fins les orelles.

Busca la dificultat, lo fàcil no te rendiment.

Com et dirà qualsevol que em conegui bé, no m’agrada complicar les coses. M’agrada mantenir-les simples.

Alerta mèdica: els transgènics amenacen la salut.

L’Acadèmia Americana de Medicina Ambiental (AAEM, per les sigles en anglès), va fer pública el maig del 2009 la seva posició sobre els aliments transgènics. “Per la salut i la seguretat dels consumidors” criden a establir urgentment una “moratòria als aliments genèticament modificats i la implementació immediata de proves independents i de llarg termini sobre […]

+ Comoditat, – Claredat.

Tots busquem claredat en les nostres vides. Volem saber el que se suposa que hem d’estar fent, tant a petita com a gran escala. Aquest nivell de coneixement és assolible, sempre que complim un prerequisit important: disposició per a fer el que és incòmode.