Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


¡Obre les portes!

portes

No fa gaire temps, estava parlant amb un buscador de la Llum que m’explicava les dificultats que tenia en el seu negoci. Faci el que faci, res sembla funcionar: retallar les despeses, assessors, noves estratègies…ho ha intentat tot.

clau-mestre

Això em va fer pensar sobre els dèficits que tots tenim en algun moment o altre. Una persona pot estar buscant a la seva ànima bessona; una altra l’èxit financer; algú altra el propòsit de la seva vida, i una altra millorar el seu estat de salut. Per descomptat, les nostres ments van de manera instantània a les solucions materials del 1%:

“Ho ha intentat tot?”

“Potser hauria de buscar una cita per Internet”.

“Ell simplement no té les habilitats que això requereix”.

“I si prova la medicina naturopatia?”

És absolutament vital que fem tot el que puguem en el terreny físic per a crear una revelació en les nostres vides, i certament no n’hi ha prou amb asseure’s, meditar…i esperar. Però al mateix temps, podem intentar totes les solucions “correctes” i encara així romandre bloquejats.

La resposta és que has d’obrir les portes.

porta-oberta

No es tracta de dir: “Déu, permet-me trobar un sistema per a tenir més èxit”. Per altra banda, és cert que necessites tenir un sistema, crear ordre i tenir un pla. La veritat és que tots tenim portes que estan tancades a aquestes benediccions.

El problema és que no pots obrir una porta que no és física amb una clau que sí ho és. Part de la raó per la qual no podem obrir aquestes portes és que no coneixem el que està tancat. Obrir les portes no significa demanar diners, o que la Mariona Comesdigui s’enamori de nosaltres, o que fem un gran descobriment científic. En comptes d’això, hem d’enfocar-nos en com obrir aquestes portes.

No em mal interpretis, tots tenim portes que estan obertes. Tenim moments o àrees en la vida en les que les coses fluïxen de manera natural. De vegades, massa natural. Fins i tot poden estar obertes les portes equivocades. És possible utilitzar les nostres benediccions per a fer més mal que bé.

El més probable és que aquestes benediccions tinguin una vida curta si prens aquest camí. Necessitem treballar per a tancar les portes incorrectes i obrir aquelles que ens duran cap a la satisfacció duradora.

Si les portes estan obertes, ja no has de vendre roba, pots vendre els penjarobes.

Si les portes estan obertes, et trobes a tu mateix(a) assegut(a) en l’autobús al costat d’un metge que està investigant la malaltia que a tu t’afecta.

Si les portes estan obertes, et despertes i t’adónes que l’amor de la teva vida era un bon amic o aquella coneguda a la qual has ignorat tot aquest temps.

Durant aquesta setmana, revisa’t. Quines portes necessites obrir i quins necessites tancar? Pots tenir les habilitats del 1%, però has de saber que la llavor del teu èxit està en obrint i/o tancant les portes correctes. Si estan obertes, res pot detenir-te; i si estan tancades, pots fer tot el que estigui en el teu ‘poder’, però no servirà de res.

porta-oberta-01

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web