Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes novembre, 2009

Menjar per menjar, quan mana la ment i no l’estómac.

Necessitem menjar per viure, els aliments juguen un paper central en la nostra vida. El tenir gana, el ser alimentat i sentir-se sadollat, són de les primeres i més bàsiques sensacions que s’experimenten de desig, alleujament, i satisfacció.

Necessitem triar.

En aquests dies coexisteixen dues realitats: una de caos, sofriment i dolor, i una segona realitat de benediccions, alegria i perfecció.

Importància de la vitamina K.

Molt menys diva que les altres vitamines, la K treballa silenciosament en l’organisme regulant aspectes com la coagulació de la sang. La seva mancança pot portar problemes seriosos, mentre que la seva presència pot ajudar a la prevenció i tractament de diversos tipus de tumors.

Estima’t.

Les fletxes que més se’t claven són les que surten del teu propi arc.

Importància de la vitamina E.

Aquesta vitamina es coneix també com tocoferol, és liposoluble i essencial per a l’organisme.Una de les seves principals virtuts és que resulta ser un poderós antioxidant que ajuda a protegir els àcids grassos, d’aquesta manera protegeix l’organisme de la formació de molècules tòxiques resultants del metabolisme normal així com de les que entren per vies […]

Hem de compartir.

Coneixes aquest sentiment de quan una relació es torna rància?

Importància de la vitamina D.

La vitamina D compleix un paper essencial en l’organisme, essent necessària per a l’absorció i el manteniment dels nivells de calci que permeten el manteniment d’una estructura adequada en els ossos i les dents i una correcta funció del sistema nerviós.

Bellesa interior.

Som totalment purs per dintre.

Importància de la vitamina C.

És potser la vitamina que més controvèrsia ha generat en els últims temps i també la que, possiblement, hagi estat més investigada.

Desclasifica, homogenitza, no etiquetis.

No classifiquis a la gent.

Importància del complexe de vitamina B.

Les vitamines del grup B són micronutrients hidrosolubles i actuen de forma col·lectiva perquè tot i que cadascuna compleix una funció específica, les seves accions es complementen. Totes elles, d’una o altra manera, ajuden a metabolitzar els greixos, els carbohidrats, els sucres i les proteïnes.

Tot el que busques ja està aquí.

Diners, amor, salut i seguretat; tot està aquí.

Jornada de portes obertes a “Caminem.org” (Rocafort de Queralt).

Fira de Nadal EL TIL·LER (escola Waldorf-Steiner).

SI VOLS SABER MÉS DE L’ESCOLA CLICKA AQUÍ

Importància de la vitamina A.

El retinol o vitamina A és una vitamina liposoluble; ajuda a la formació i el manteniment de dents sanes, teixits tous i ossis, de les membranes mucoses i de la pell.

La clau de la felicitat.

Quina és la clau de la felicitat?

Farmaciola alternativa.

La Naturalesa ens dóna tot el que necessitem per estar sans i solucions per combatre problemes de una manera natural i equilibrada: una mica d’argila, una planta d’àloe, el cap d’un all, el suc d’una llimona i la tradicional camamilla poden solucionar petits problemes de salut sense haver de passar per la farmàcia.

Ja toca canviar.

Si no canviem, llavors ens avorrim.

L’imperi dels sentits.

Si l’ésser humà no pogués escoltar, el món dels sons no  existiria per a ell, si no veiés utilitzaríem altres sentits per a poder moure’ns, i així etc. etc.

La rutina mata la passió.

Res mata a la passió com la rutina.