Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Arxiu del mes setembre, 2011

Nadons en perill.

En la producció agrícola i industrial s’utilitzen o produeixen substàncies químiques i metalls pesants que perjudiquen el desenvolupament del fetus durant l’embaràs.

Temps moderns.

La màquina ha vingut per escalfar l’estómac de l’home, però li ha refredat el cor.

La Germana Teresa Forcades (un bon referent per a tots).

Per conèixer millor a la Germana Teresa Forcades, clicka sobre la imatge i veuràs el programa “El convidat” de l’Albert Om dedicat a ella.

No et paris, tira, tira,. tira, …………..

L’autopista al Paradís té moltes temptadores parades de descans. Resisteix la temptació de sortir-te del camí fins que hagis arribat a la teva destinació. Tira, tira, tira, ………..

Els aliments de la tardor.

Clicka sobre la imatge i escoltaràs l’arxiu de veu.

¡Agafa les regnes!

Assumeix la responsabilitat de la teva realització o rendeix-te davant la incertesa, i permet que aquesta manegi la teva vida i provoqui estralls al seu gust.

¡Prou spam!

Si vols deixar de rebre correus electrònics -e-mail-, correu comercial convencional o trucades de telèfon no desitjades, en definitiva missatges comercials nomenats “Spam”, apunta’t a la Llista Robinson.

Moment de despertar-te.

Si et sents buit/da, fins i tot estant en un camí espiritual, és perquè l’univers t’està dient que et despertis. ¡¡¡DESPERTA’T!!!

L’aigua clorada pot augmentar el risc de càncer de bufeta.

L’acció desinfectant del clor fa que sigui utilitzat en l’aigua de les piscines o en l’aigua que arriba a les llars a través de les canonades. L’aigua de la xarxa -nomenada potable- és la que brolla per les nostres aixetes i la que les autoritats sanitàries ens garanteixen que podem utilitzar sense cap reparo per […]

Trencant les nostres “closques” de negativitat.

Una de les coses més importants que podem aprendre de la Kabbalah és com travessar el dolor de la vida sense patir. El Zóhar explica que el dolor purifica i elimina les closques de negativitat (klipot) que envolten la nostra Llum interior, i aquest sofriment és la resistència a aquest dolor. Les klipot es creen […]

Les fruites assecades.

Són estupendes per a la salut. Les fruites assecades et permeten cuidar la teva salut i gaudir del dolç sabor de la Natura. Les podeu considerar com a llaminadures naturals.

El teu pitjor dubte.

Venç la veu del dubte en el teu cap i venceràs al teu pitjor enemic. És una batalla constant, però pots sortir-ne victoriós/a.

Mel i transgènics.

El Tribunal de Justícia de la UE ha fallat recentment sobre la presència de pol·len de cultius transgènics a la mel. La decisió, que segueix l’opinió de l’advocat general, defensa el dret a una mel lliure de transgènics, en considerar que la presència de pol·len d’aquests cultius necessita un procés d’autorització específic. Les conseqüències a […]

Caigudes.

Som humans, tots caiem. El desafiament està en aixecar-nos.

Mètode de Relaxació:

Tens estrès? No descanses bé quan dorms? Et crispes amb facilitat? Tens algun múscul en tensió mentre llegeixes aquestes línies: la mà, els dits, la cama …? ¿T’ agradaria practicar un mètode de relaxació anti-estrès en 45 minuts cada dia?

El plaer de qualsevol cosa.

No té sentit posseir alguna cosa si no pots compartir-la amb els altres. El plaer de qualsevol cosa només és revelat quan es comparteix.

Incontinència urinària.

La incontinència urinària es caracteritza per la pèrdua incontrolable d’orina que pot realitzar-se en quantitats variables durant el dia o la nit. Aquest trastorn passa tant en homes com en dones. No obstant això, les dones són tres vegades més susceptibles, degut en part a les tensions físiques de la maternitat ia una disminució del […]

Saps?

Com més creguis que saps, menys saps. Accepta el que cada persona ha de dir,encara que pensis que són ximpleries.

¡Ja hi tornem a ser!