Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Cons per la higiene de l’oïda.

con-orella

El con per a la higiene de l’oïda OTOSAN, és el descobriment d’una antiga tradició popular per a la cura i la prevenció de la salut de l’oïda. Realitzat amb teixit natural i cera, contribueix a l’eliminació de la cera de les orelles i restableix l’equilibri de la pressió auricular evitant la desagradable sensació de “orelles tapades”. Pot utilitzar-se tranquil·lament a casa per tots aquells que desitgen una vida sana mitjançant tècniques de curació naturals i no invasives.

oide

La higiene de l’oïda

.- La cera: És una barreja de substàncies produïdes per les glàndules ceruminoses del conducte auditiu que tenen la missió de defensar-lo contra els agents externs (pols, insectes, etcètera). La natura ha previst que els extractes epidèrmics de l’oïda es moguin cap a l’exterior des de la meitat de la membrana del timpà. Al llarg d’aquest recorregut es barregen amb greixos especials produïdes per les glàndules i aleshores deixen l’oïda recobert de cera. Si aquest “sistema d’auto neteja” deixa de funcionar, pot formar un tap de cera que, si no es retira, pot causar molèsties, irritacions i fins a tancar el conducte auditiu, així com una baixada de l’audició, pruïja, xiulets, brunzits i fins alteracions momentànies de l’equilibri.

.- Higiene preventiva: Segons una enquesta realitzada a més de 300 ambulatoris mèdics, un gran nombre de persones tracten d’eliminar el “tap de cera” amb una neteja excessiva, utilitzant mètodes agressius, com poden ser els bastonets. Aquests mètodes poden resultar perillosos, perquè sovint la cera s’empeny cap endins del conducte auricular, tancant definitivament i arriscant la lesió de la sensibilísima membrana del timpà, obrint d’aquesta manera el camí a microbis cap a l’oïda mitjà, que poden provocar també greus infeccions

Un remei natural

El con per a la neteja de l’oïda és conegut a tot el món des de temps immemorials, i ha estat usat per pobles i regions tan distants entre si com els indígenes de Bolívia, els indis Hopi d’Amèrica i els mateixos Xinesos, sempre molt sensibles als remeis naturals.
Tradicionalment el con es fabricava, a més de amb teixits encerats, amb fulles de tabac o de blat de moro enrotllades. Antigament, a Itàlia, el con per a les oïdes estava molt difós, sobretot en les zones camperoles de la Romanya, Veneto i Sicília.
Cada vegada més persones estan convençudes de que la qualitat de la vida es basa en un equilibri entre el benestar del cos, l’esperit i l’ambient que l’envolta. Per això, el con per a la higiene de l’oïda és apreciat per persones de cultures i tradicions diferents entre si en molts països del món.

con

Com funciona:

El con és un mètode natural, que permet realitzar una perfecta higiene de l’orella sense cap risc. És una pràctica higiènica preventiva que, des de la primera aplicació, dóna una sensació de benestar i una disminució de les molèsties.

S’introdueix la part més fina del con a l’oïda i s’encén la part superior. Al cremar el con provoca dos efectes:

1. La calor: La calor, que arriba a l’interior de l’oïda, enforteix la irrigació sanguínia i ajuda estovar la cera

2. L’aspiració: L’aire calent que puja crea, amb la combustió, un efecte d’aspiració ( “efecte xemeneia”) a la base del con, afavorint l’eliminació de les impureses i els dipòsits al canal auricular. A més, allibera els porus tancats i regenera la respiració cutània ajudant, al mateix temps, a restablir la correcta tensió del timpà després d’haver sofert alteracions de pressió degudes a estades a la muntanya, viatges en avió, banys o immersions submarines, que poden crear la molesta sensació dels “oïdes tapats”.

El con OTOSAN a més del DISC PROTECTOR, està proveït d’un ANELL tallafocs, el dispositiu patentat que apaga automàticament la flama al final del tractament i fa l’ús més fàcil, pràctic i segur.

El con per a la higiene de l’oïda OTOSAN compleix els requisits de qualitat i de seguretat de les normes europees CEE 93/42

Com s’utilitza:

1234

1. Introduir el con al disc protector i encendre la part més ampla del con.
2. Introduir la part més fina del con a l’oïda subjectant amb la mà i mantenint en posició vertical.
3. Quan la flama hagi gastat el con fins l’anell tallafocs, interrompre el tractament i apagar el con en un got d’aigua.

otosan

UNA MANERA DE NETEJAR, TREURE TAPS I CUIDAR L’OÏDE MOLT FÀCIL, NETA I TOTALMENT INNÒCUA DONCS NO HI ENTRA CAP COS NI PRODUCTE EXTRANY A DINS.

2 comentaris per a

Cons per la higiene de l’oïda.

  • Ester Miguel |

    Conec aquest sistema des de petita. El leu pare ens el feia a tots quatre fills al tornar de la platja, amb un full de diari. Tot l’aire acumulat surt com per art de màgia.

  • Montse |

    Hola,
    La meva filla d’onze anys té líquid a,l’oïda i li han de fer una intetvenció de drenatge, pisria fer servir el con igualment, gràcies. Sempre ha tingut problemes a l’oïda. Moltes gràcies.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web