Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


La primavera, un bon moment per reordenar.

Quan arriba la primavera, la neteja comença. Entenem que això significa desfer-se de la roba que ja no ens queda bé, així com dels trastos inútils. Però també és un bon moment per tal d’ordenar les coses espiritualment.

Tots tenim relacions que ja no ens “queden”. Hi ha tres tipus d’aquestes relacions:

1.- És un carrer de dues direccions: Hi ha reciprocitat.
2.- És un carrer d’una sola direcció: Esperes que les coses puguin canviar; que pot haver-hi oportunitat de reciprocitat.
3.- És un carrer sense sortida: Tens relacions amb les que simplement no vols tractar-hi més, o t’agradaria acabar amb elles però sents que no pots tallar la connexió pel motiu que sigui.

Aquest és el moment de netejar les nostres relacions que no tenen esperança de tenir algun dia una reciprocitat. Recorda que les relacions que netegem en la nostra vida no són negatives. Les persones no són negatives, és la combinació entre ambdues la que no funciona. El problema és que aquestes connexions poden portar-nos a un lloc negatiu.

Si entenem realment aquest concepte, també ens adonarem que si ens estem aferrant a una relació, persona o situació que ja no encaixa amb nosaltres, vol dir que una altra persona que necessita aquesta connexió no la té. Significa que estem literalment bloquejant aquesta oportunitat per aquesta persona. Tingues la seguretat que la persona de la qual estàs decidint separar-te estarà perfectament amb una altra persona. Un altre amic. Un altre mestre.

Ja sigui una relació romàntica, una relació de negocis o una amistat, si sabem que ha deixat d’encaixar amb nosaltres, és moment de deixar-la.

Aquesta setmana, observa les teves connexions amb les persones. Fes un pla per despertar la reciprocitat als carrers d’una sola direcció: cada carrer d’una direcció es pot dividir en carrer de dues direccions. Pel que fa a les relacions de carrer sense sortida, recorda que en aferrar-t’hi estàs evitant que altres persones tinguin tot el bo que veritablement mereixen a través d’aquestes connexions. Deixa-les anar.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web