Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Neteja el vidre de la finestra.

A la nostra vida, cada un de nosaltres té una missió secreta: una o més accions específiques que venim a fer a aquest món. Si només sabéssim exactament quina bona obra o bones obres en particular hem vingut a fer aquí!

La gran majoria de les persones ni tan sols sap que té una missió per fer, i moltes que ho saben negocien amb si mateixes: “Si sóc espiritual almenys un 75% del temps, això és suficient. El més probable és que en aquest 75% faci el que se suposa que he de fer “.

O podem mirar al nostre voltant i jutjar a les persones per ser “espirituals” menys d’un 75% del temps per convèncer-nos que nosaltres estem fent suficient. Però n’hi ha prou?

La veritat és que cada acció positiva que realitzem elimina una mica de la foscor que limita la nostra percepció. És com netejar una finestra bruta: obtenim una major claredat i la Llum brilla amb més intensitat. També significa que és molt més probable que reconeguem quina és la nostra missió especial quan es presenti si ens hem estat preparant a cada pas del camí.

Pot ser que haguem vingut aquí per fer 12 coses bones específiques. I encara que puguem haver-ne fet 750 d’accions positives en el transcurs de la nostra vida, què passa si no hem fet les 12 coses que vam venir a fer? Dir-nos a nosaltres mateixos que ho farem demà o “probablement ja he fet prou avui” mai és suficient. No esperis a demà per fer el teu treball espiritual. Pensa en avui com si fos la teva última oportunitat.

Aquesta setmana, seguim preguntant-nos: “quina acció positiva puc fer avui?”.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web