Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Quins són els teus diamants en formació?

Els diamants són la forma cristal·lina del carbó, transformat per calor i pressió extrems. La pressió constant de milers de milions d’anys transforma a la llarga l’insignificant tros de carbó en una pedra preciosa.

Tal com la vida.

La pressió aclaparant pot ser sempre convertida en oportunitat. I no ha de durar milions d’anys. En el moment en què canviem la nostra consciència i reconeixem el valor espiritual ocult dins dels nostres sofriments, es forma un diamant nou i brillant.

Quins són els teus diamants en formació? Avui, enfoca’t en una situació difícil i permet-te veure-la com una gemma en formació.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web