Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Sexe sanador:

Una de les causes que manté desequilibrada i malalta a molta gent s’ha de buscar en les disfuncions sexuals. Sense experiències i actituds sanes respecte al sexe, sense la igualtat entre l’home i la dona, sense adoració, sense amor, sense respecte, sense el joc i la innocència de buscar, sense entendre que el sexe és una unió sagrada per fondre’s en “un”, sense tot això el sexe es converteix en una rutina, en una obsessió, en luxúria malaltissa i en jocs de control, i a més la manca de presència espiritual durant l’acte d’amor, esta literalment destruint la capacitat de la vostra ànima per percebre lo sagrat.

Podeu meditar, podeu treballar les vostres emocions, podeu tractar les vides passades, podeu estar treballant pel servei a l’altre, podeu el que sigui …, però mentre la vostra energia sexual no es mogui lliure i amorosament pel vostre cos i ànima no obtindreu un nivell de consciència espiritual satisfactori.

La vostra relació amb el sexe és important i ha de ser sa. El nostre món ha convertit el sexe en quelcom ràpid i massa complicat. Mireu-vos als ulls, obriu el vostre pit i entreu en el joc més sagrat, el sexe.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web