Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Sexe sagrat 03

No existeix a la Naturalesa energia més misteriosa i poderosa que el sexe.

Però encara que tothom el practica com si anés al gimnàs, pocs són conscients de les portes que el sexe és capaç d’obrir. Tots els rituals arcaics de fertilitat són òbviament sexuals i estaven dirigits a la terra, a la gran deessa. La dona era el vehicle natural per connectar amb el diví. Si la vagina va ser la porta de sortida a aquest món, també pot ser la porta d’entrada per tornar a l’infinit. D’allí que a Mesopotàmia, el sacerdot tenia relacions amb la sacerdotessa en una cabana construïda al cim dels ziggurats. En els començaments de la civilització, només fent l’amor, els homes tenien accés al diví, és a dir a la transcendència.

La paraula “pur” ve de “pyro”, que significa foc. Amb el pas dels segles aquests rituals van anar perdent força i la sexualitat va oblidar la seva transcendència. Al punt que molts, avui en dia, manipulen el sexe, fins i tot la religió per als seus propis fins proselitistes.

No obstant això, els rituals de totes les cultures del passat ens poden fer recordar l’essència que s’ha perdut. Sexe + espiritualitat = explosió.

Cal assenyalar, que el tantrisme era un corrent filosòfic-mística que propugnava que el lingam (penis en sànscrit) havia d’ingressar amorosament al yoni (vagina) per experimentar a Déu. És, per exemple, en el text del Kamasutra i el Ananga Ranga on s’explica les tècniques d’aquest escrit. La idea era retornar a la unitat mitjançant el desig sexual.

Hi havia els alquimistes, que realitzaven una mixtura de sal, sofre i mercuri per trobar la pedra filosofal i així transformar el plom en or. El punt en què el treball culminava per realitzar aquesta transmutació de l’inferior al superior, era ni més ni menys que el sexe.

Actualment la humanitat té la maduresa suficient per entendre els processos energètics que participen en l’acte sexual, tal com en altres àrees que es van considerar místiques, aquest tema s’ha estudiat i analitzat per investigadors, científics i per icones espirituals.

Pel que fa als ritus de fertilitat, s’ha comprovat mitjançant la col·locació de galvanòmetres a certs vegetals i realitzant una pràctica sexual en el seu entorn, que aquests vegetals són capaços de captar i respondre amb comportaments bio-elèctrics diferents, incentivant d’aquesta manera el seu creixement .

La tendència actual és a que es diversifiqui la seva “aplicació” si se’m permet la paraula; hi ha qui incentiva a practicar-ho descontroladament i d’altres que entenen que és sa, necessari però amb conseqüències energètiques, espirituals.

Algunes coses que hem d’entendre del sexe:

En el procés es modifica i reacomoda tota l’estructura molecular energètica de l’ésser humà. Segons experiments on es van utilitzar càmeres Kirlian, la conformació del nostre cos electromagnètic (aura) és molt diferent abans, durant i després de la relació sexual.

I aquí el més interessant sobre aquest punt, les “aures” de les persones es barregen, amb la coneguda conseqüència que repercuteix en el cos emocional i físic, literalment ens convertim en energies similars!

Per tant, la transmissió d’emocions, virtuts, problemes, malalties, etc. és inevitable, per més protecció que utilitzem.

Actualment la psicologia moderna ens diu que la necessitat extrema o costum de mantenir relacions sexuals contínuament, el fet de lliurar el nostre cos a qualsevol sense que hi hagi sentiments profunds, parla d’una baixa autoestima.

I és cert, però amb un origen energètic-electromagnètic (on s’origina).

Les persones amb aquestes necessitats mostren en les esmentades fotografies, estructures comuns, patrons energètics comuns que clarament es vinculen a la necessitat de mantenir relacions sexuals.

Els especialistes de l’organització “alcohòlics anònims” (AA), afirmen que el descontrol en la ingesta d’alcohol, repercuteix directament en el comportament sexual, qui té algun descontrol en el consum fàcilment s’inclinen cap a la pràctica sexual indiscriminada, amb clares conseqüències energètiques espirituals molt difícils de tallar.

Aquí incideixen dos elements, un d’emocional i un altre d’espiritual. El emocional té a veure amb amb l’autoestima, com més gran descontrol sexual (sobretot fora de la parella) més conflicte amb la nostra autoestima, el que porta a consumir més alcohol. I l’altre és l’espiritual, quan un cos baixa sistemàticament les vibracions, mitjançant l’alcohol i el sexe mal canalitzat, més propens és a ser incorporat per entitats energètiques les quals van prenent el control de la voluntat de l’individu.

Un altre aspecte interessant i complementari pel que fa a això, és que les persones amb “aquest patró energètic” en el moment de l’acte sexual barregen la seva energia amb la del seu “acompanyant” transmetent aquest estat energètic a l’altra persona, generant així un patró similar en l’altre. Una cosa que sens dubte es pot qualificar com un virus energètic.

Potser és això el que es busca en les lògies satàniques, on es practica grans orgies i rituals sexuals específics.

De la mateixa manera la màgia sexual es continua utilitzant en diversos ritus de diverses lògies, sabent el poder, la magnitud d’aquesta explosió. I en aquests grups es busquen preferentment “Ànimes Bessones“, pel fet que el poder energètic de les mateixes és potencialment molt superior.
Pel que fa a les Ànimes Bessones, existeix abundant informació (des de diversos llocs i corrents) que indiquen que quan mantenen relacions sexuals entre si, generen una harmonització energètica a nivells molt profunds, obre i harmonitza els seus canals interns, generant com a conseqüència la sanació de malalties i malalties físiques, revitalització emocional, profunda pau i “desencalla” situacions en el interior de qualsevol dels dos.

Fets quotidians troben solució a causa de la incidència directa del nostre cos electromagnètic amb el nostre entorn.

Es diu que l’Aura d’aquestes Ànimes Bessones té una estructura que encaixa perfectament una amb l’altra, com si es tractés d’un engranatge perfecte, que espera el seu complement per activar-se. Mitjançant la pràctica sexual. Potser és per això que els éssers molt evolucionats utilitzen el reconeixement àuric abans de tenir contacte sexual (una cosa així com el sexe Tàntric).

Lamentablement en els esmentats estudis amb les imatges Kirlian, no es va fer una anàlisi diferenciant com a Ànimes Bessones per poder comparar els esmentats conceptes. Però sí que es van donar uns casos que van sorprendre als científics, i va ser que algunes parelles mostraven en les seves aures un comportament energètic diferent, després de l’acte sexual si bé experimentaven mescles energètiques, també resultava la generació d’una brillantor i intensitat especial que feia que es segellessin esquerdes àuriques i que s’intensifiqués en ambdós el color blau indi. Es tractarien aquests casos d’Ànimes Bessones?

Per acabar m’agradaria fer referència als comentaris de Jesús sobre això, sabedor de les connotacions espirituals del tema, va ser molt clar en temes d’adulteri.

Però el que cal entendre d’això és justament el significat de la paraula adulteri, s’utilitza de la mateixa manera que quan diem que “s’adultera un aliment”, està fent referència a l’alteració de la puresa, al control energètic de amb qui barregem la nostra realitat, fa referència a la cura que hem de tenir en la nostra puresa energètica.

1 comentari per a

Sexe sagrat 03

  • concha |

    BELLISIMO………….GRACIAS

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web