Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Aprenent a escoltar:

La Llum està sempre enviant-nos missatges. Algunes vegades senzillament no sabem com escoltar-los. Passem tant de temps parlant o pensant en el que direm tot seguit que molts de nosaltres no som conscients del que passa al nostre voltant.

L’exercici d’avui és simple, però difícil. No parlis durant unes quantes hores. (Llevat que, per descomptat, estiguis en una situació d’emergència). Quan ens silenciem, no només escoltem millor a les persones del nostre voltant, sinó que escoltem millor la veu de la nostra ànima.

1 comentari per a

Aprenent a escoltar:

  • Enrique |

    Quanta raó, molt bon exercici.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web