Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Encendre la Llum:

Tots tenim situacions a la nostra vida que són menys del que volem que siguin. Cabalísticament, la manera d’enfrontar-nos a la foscor és encendre la Llum. Fes un acte de compartir, o d’amabilitat, o trenca els teus propis límits. Qualsevol cosa que vagi en contra de la nostra còmoda naturalesa del 1% revelarà Llum cap a la dificultat per la qual estiguem passant.
Avui, permet que aquesta idea aparentment simple penetri en les àrees més profundes de la teva consciència: “La majoria de nosaltres busca mitjans per eliminar l’ambient caòtic en el qual podem trobar-nos atrapats. Aquest procediment ha estat intentat per les civilitzacions des que el caos va aparèixer en l’escenari de la humanitat i desafortunadament té poc que mostrar com a resultat”.
“Des d’una perspectiva espiritual i pràctica, la manera d’eliminar el caos no és una intervenció sobre el caos sinó la infusió de la Força de la Llum, que finalment porta amb si la llei universal de que la foscor o el caos no poden coexistir amb la Llum”.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web