Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Instruccions per estimar:

01

Posa’t just davant de la persona que vols estimar. Mira-la als ulls, somriu delicadament, no exageris. Obre i tanca els ulls lentament: baixa poc a poc les parpelles, puja-les d’igual manera. Així durant tota l’estona.
Pren lentament la seva cara i apropa-la a la teva; immediatament visualitzaràs la fusió de llavis. Amb suavitat, entreobre la boca, besa les seves comissures i humiteja els seus llavis mantenint les mans sobre la cara. Després d’alguns segons sentiràs una reacció química que alliberarà energia calòrica, però no et precipitis, prossegueixi amb les instruccions. Tranquil·lament aparta les mans de la cara del Ésser estimat, lliscant-les suaument per les espatlles cap avall, fins a arribar a l’esquena.

02

Abraça-la fort.

Continua amb els procediments anteriors, veuràs que no experimentaràs cap dificultat per realitzar aquests passos al mateix temps. Relaxa les cames i els braços, seguix dempeus sobre la persona que vols estimar, veuràs que és el millor suport possible.

Apaga o disminueix la llum, l’ambient serà més tranquil.

Aproxima’t a un llit, preferentment fet només de llençols. No et preocupis pels coixins, els vostres propis torsos compliran aquesta funció perfectament.

No t’apressis, posa’t, poc a poc, en posició horitzontal, guia a l’estimat/da a posar-se en la mateixa posició, de manera que els dos quedeu estirats al llit i de costat, mirant-se una vegada més.

No deixis mai d’abraçar.

En silenci, recolza’t sobre el tors de l’altre i deixa’t reposar una bona estona.

La foscor donarà una sensació molt pacífica de la realitat i limitant de la visió i l’oïda, aixi podràs gaudir dels sentits que solen deixar-se relegats: el tacte, l’olor, el gust. Manten l’abraçada, però no et quedis adormit/da, el somni s’ha de poder experimentar despert/a.

Aprecia tot el que t’agradi, delecta’t amb les més innocents excuses, deté el temps mentre veus a la persona estimada fer alguna cosa tan senzilla com parlar, frunzir les celles o acariciar un peluix. Agrega-hi dolçor al moment. Afegeixi somriures, “tonteries” i bromes (les llàgrimes no fan mal si estan mesurades en proporció i estan ben batudes amb amor), regals insignificants com un petó en un moment inesperat o un paper escrit amb coses moniques. Poden ser valorats més que una joia.

Consell: Les carícies i petons extres al llarg de tot el procediment produiran un millor efecte i millor resultat. No oblidis les mirades.
Secret: Aquesta recepta és especial per a nits de pluja; el so de les gotes trencant el silenci conforma una atmosfera màgica.

03

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web