Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Fins a les “tetes”!!!

Tetes

Moltes dones es toquen les tetes només que per buscar-se càncers. No s’han masturbat en la seva vida i l’únic acostament que tenen al seu cos és per pesar-lo i palpar-li cel·lulitis i tumors. I així com ens apropem als nostres cossos, així arribem a la nostra psique.

Ens manen fer-nos mamografies i per aconseguir bones imatges pressionen la mama com a vaques munyides elèctricament. I així la mamografia pot trencar la fibra del pit i amb la seva radiació el pot “cancerar”.

També te les poden tallar pel teu bé. Com quan ens extirpaven l’úter per sanar-nos la histèria. Conec un ginecòleg que desitjava amb certa por extirpar-li els pits i l’úter a la seva dona per evitar-li tumors.

Amb el temps direm que els metges de principis del XXI eren uns bèsties, però fins que arribi aquest moment a la dona que passi per aquesta carnisseria resem-li un respons. O dos. Un pel pit i un altre pel gangli limfàtic de l’aixella, que sol anar tot en la mateixa rodanxa.

És la Inquisició del segle XXI que intenta allunyar al dimoni-càncer del cos de la bruixa-pacient. Igual, la mateixa elit benintencionada, abans sotana negra i ara bata blanca, que abans vigilava les nostres ànimes i avui vigila els nostres cossos. D’antuvi les pacients ja són cada vegada més impacients. L’autoritat del pare, del mestre, del metge cauen com a peces de dòmino. Dol, però és per alguna cosa. Perquè el nostre telos és l’autogovern, l’auto coneixement i el tenir cura de nosaltres mateixes.”

Rosario Hernández Catalán

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web