Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Dra. Catherine Kousmine O1

dra-kousmine

SALVA EL TEU COS

No hi ha malaltia degenerativa sense intoxicació crònica dels intestins.

dra-kousmine-01

Al Agost del 1.992, als 88 anys de edat, va morir a Suissa la Dra. Catherine Kousmine sense que cap publicació oficial se’n fes ressò de la seva desaparició.

Tampoc durant la seva llarga carrera dedicada a la investigació i tractament de malalties degeneratives, va trobar l’interès que es mereixia. Com una més de tants científics que han tingut la valentia de qüestionar-se els coneixement adquirits, ella va treballar sense recolzaments ni subvencions. En el tancat mon del poder establert, no hi ha lloc per els dissidents, sobre tot si no prometen ventes.

Foren els seus èxits clínics amb malalts greus els que li varen proporcionar un prestigi creixent.

Poc a poc alguns metges joves es van interessar  per els seus treballs i amb el pas del temps es va crear la “Association Médicale Kousmine Internacionale”, amb seu a Dijon, la finalitat de la qual era prosseguir i divulgar les seves investigacions.

La Dra. Kousmine va néixer a Rússia en el any 1.904, dins d’una família acomodada. Des de el 1.908 el seu pare, un petit industrial, la portaba a passar l`hivern a Suïssa. En el 1.916, a causa de la guerra, s’instal·len definitivament en aquest país.

<<En els anys 40 explica en el seu llibre “Salvi el seu cos”, el índex de càncers augmentava. vaig pensar que havia d’intentar comprendre aquesta malaltia. Vaig instal·lar un laboratori a la cuina del meu apartament i vaig estar estudiant les rates durant 17 anys. Vaig buscar en el Institut Curie de París un espècie de rata que desenvolupava càncer de mama en un 90% dels casos. En aquest institut eren alimentades amb comprimits nutritius, però jo no podia pagar-los i els hi donava pa sec, blat integral, pastanagues crues i llevat de cervesa. Es a dir, barrejava una alimentació natural amb una altre de desvitalitzada, com el pa blanc. La proporció de tumors va baixar  al 50%. Al principi no entenia la causa, però més tard vaig saber que eren els aliments crus i naturals els que feien disminuir de manera tant important l’ídex de tumors>>

La Dra. Kousmine ha posat a disposició de metges, naturòpates i malalts una llarga experiència per prevenir i tractar les malalties degeneratives. Conscient del desinterès dels seus col·legues, va afirmar: “el canvi de mentalitat passarà per els malalts, no pas per els metges”.

L’essència del seu missatge és que cadescú de nosaltres és el responsable directe de la seva salut. El seu concepte hipocràtic de <<SOM EL QUE MENGEM>> i <<NO HI HA MALALTIES DEGENERATIVES SENSE INTOXICACIÓ CRÓNICA DELS INTESTINS>> va donar forma al seu mètode, basat en 4 pilars:

.- Alimentació sana: hi ha que reduir les proteïnes animals i grasses saturades, suprimir els sucres, les farines i els olis refinats i substituir-los per aliments frescos, grans sencers i olis premsats en fred.

.- Neteja intestinal: les malalties degeneratives van estretament vinculades a la intoxicació crònica que comença en el intestí i en el fetge. La pràctica regular de ènemes (lavatives) forma part dels seu mètode.

.- Alcalinització de l’orina: la dieta occidental és acidificant. Per neutralitzar aquesta acidesa l’organisme ha de ha de recórrer a les seves reserves de sals minerals, i així es crea una carència d’aquestes, que s’ha de corregir.

.- Suplementació amb vitamines i minerals: la dieta occidental és excessiva, però crea moltes carències, en particular de vitamina F, al consumi olis refinats i greixos saturats. Els suplements de vitamines i minerals formaven part del seu mètode.

El resultat de posar en pràctica aquest mètode és que als pocs mesos augmenta el potencial de salut i benestar del pacient.

dra-kousmine-02

1 comentari per a

Dra. Catherine Kousmine O1

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web