Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


El gran negoci de la grip A.

negoci brut

PANDÈMIA DE LUCRE Quins interessos econòmics es mouen darrere de la grip porcina (Grip A)?

periodisme contaminant

En el món, cada any moren dos milions de persones víctimes de la malària, que es podria prevenir amb una mosquitera. I les notícies no diuen gens d’això.

En el món, cada any moren dos milions de nens i nenes de diarrea, que es podria guarir amb un sèrum oral de 25 cèntims. I les notícies no diuen gens d’això.

Xarampió, pneumònia, malalties curables amb vacunes barates, provoquen la mort de deu milions de persones en el món cada any. I les notícies no informen de res d’això?

Però fa uns anys, quan va aparèixer la famosa grip aviar …………

¡Atkchúss!

………….. els informatius mundials es van inundar de notícies …….. dolls de tinta, senyals d’alarma……. Una epidèmia, la més perillosa de totes!… Una pandèmia! Només es parlava de la terrorífica malaltia dels pollastres.

I no obstant això, la grip aviar només va provocar la mort de 250 persones en tot el món. 250 morts durant 10 anys, el que dóna un promitj de 25 víctimes per any. La grip comuna mata mig milió de persones cada any en el món. Mig milió contra 25 .

Llavors, perquè es va organitzar tant escàndol amb la grip dels pollastres?

Perquè derere d’aquests pollastres hi havia un “gall”, un gall d’esperó molt gran.

tamiflu

La farmacèutica multinacional Roche amb el seu famós Tamiflú va vendre milions de dosis als països asiàtics. Encara que el Tamiflú és de dubtosa eficàcia, el govern britànic en va comprar 14 milions de dosis per a prevenir a la seva població. Amb la grip dels pollastres, Roche i Relenza, les dues grans empreses farmacèutiques que venen els antivirals, van obtenir milers de milions de dòlars de guanys.

negoci H5N1

Abans amb els pollastres i ara amb els porcs. Si!!!!, ara comença la psicosi de la grip porcina (grip A). I totes les notícies del món només parlen d’això?

Ja no es diu res de la crisi econòmica, ni dels desocupats en el món, ni dels conflictes armats, ………. només de la grip porcina, la grip dels porcs ………. I jo em pregunto: si darrere dels pollastres havia un “gall”, darrere dels porquets no haurà un “gran porc”?

Encara que Roche reconeix que no té capacitat per a satisfer la demanda mundial d’aquesta medicina, es nega a permetre que les empreses especialitzades en genèrics produeixin el medicament. Els guanys per Roche prometen ser astronòmiques.

Aquesta empresa té un historial negre en matèria de responsabilitat social. Des de la dècada dels seixanta es va veure involucrada en escàndols de sobre-facturació, manipulació de preus i pràctiques deslleials de comerç. Fa set anys Estats Units i la Unió Europea li van imposar una multa de 500 milions de dòlars. Més recentment Roche va obstruir els esforços de Sud-Àfrica per a produir una versió barata de les seves medicines anti-VIH, amenaçant amb demandar a aquest govern si envaïa les seves patents.

L’empresa nord-americana Gilead Sciences té patentat el Tamiflú. El principal accionista d’aquesta empresa és ni més ni menys que un personatge sinistre, Donald Rumsfeld, secretari de defensa del tan mal ponderat George Bush, artífex de la guerra contra L’Iraq …….

Sin título

Els accionistes de les farmacèutiques Roche i Relenza s’estan fregant-se les mans, estan molt feliços per les seves vendes novament milionàries amb el dubtós Tamiflú. La veritable pandèmia és el lucre, els enormes guanys d’aquests mercenaris de la salut.

Serioses investigacions apunten que el TAMIFLU (medicament que diuen que evita la grip) encara no ha rebut l’aprovació del millor laboratori d’investigació d’EEUU perquè té efectes secundaris i severs trastorns, fonamentalment en nens (provoca: convulsions, deliri o al·lucinacions, problemes neuropsiquiàtrics i infeccions cerebrals). En el Japó va provocar 14 morts de nens i va ser prohibit.

Aquesta tardor estaran llistes les primeres vacunes contra la grip A per a ser testejades… Ep! No era que el desenvolupament d’una vacuna adequada requeria molt de temps d’experimentació i assajos clínics? No serà que la grip porcina és una grip més i que no és perillosa? No serà que …? Segueixi elucubrant ……

Sempre existiran amenaces de pandèmies de grip, reals o creades, i sempre hi hauran vacunes potencialment tòxiques que són venudes com una solució. No obstant això, el fet és que la grip regular en aquest moment és molt mes perillosa que la grip porcina i, t’havies preocupat mai de la grip comuna abans que els mitjans de comunicació comencessin a parlar de la grip A? Però és que el màrqueting de la grip porcina arrasa amb tot.

La grip es cura entre dos llençols, hidratació, un analgèsic i repòs (una sopa calenta o un te de llimona també ajuden). Les persones mortes per grip A, igual que per grip comuna, tenen altres factors de risc i debilitat que agrrujen el seu estat i li causen la mort.

No neguem les necessàries mesures de precaució que estan prenent els països. Però si la grip porcina és una pandèmia tan terrible com anuncien els mitjans de comunicació, si a la OMS li preocupa tant aquesta malaltia, per què no la declara com un problema de salut pública mundial i autoritza la fabricació de medicaments genèrics per a combatre-la?

L’efecte PÀNIC. Les fotos en les portades dels diaris, els logotips d’organismes de salut i la propaganda que mina el subconscient en els carrers = Por = Eina de màrqueting per a vendre vacunes / antivirals = NEGOCI.

Prescindir de les patents de Roche i Relenza i distribuir medicaments genèrics gratuïts a tots els països, especialment els pobres. Aquesta seria la millor solució. Però això no és un NEGOCI.

La grip comuna mata mig milió de persones cada any en el món i ningú s’alarma.

negoci brut

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web