Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Depuració post-festes:

depurerbe

Un xarop depuratiu i desintoxicant a base d’extractes d’herbes remeieres.

Un període d’excessos en l’alimentació, la sensació de fatiga i esgotament, o senzillament els canvis estacionals, fan necessària l’eliminació de les toxines acumulades en el nostre organisme; aquests són els cassos més comuns en els que s’ha de recorre a un tractament depuratiu i desintoxicant.
Com depurar-se?
La depuració del organisme basada en les plantes medicinals és una pràctica molt antiga, l’experiència a permès  que avui es puguin seleccionar les plantes amb la millor acció desintoxicant-depurativa, mentres que la ciència moderna ha descobert els mecanismes que són la base d’aquesta acció. Avui, sabem que una bona depuració ajuda al fetge i als ronyons: els òrgans més implicats en mantenir sa i actiu el nostre organisme.

Quin remei ofereix la Naturalesa?
Per mantenir la activitat depurativa del organisme la Naturalesa ofereix una àmplia gama de plantes que afavoreixen el correcte funcionament del fetge i al mateix temps faciliten la funció renal; a través de la seva acció es potència la depuració. Els millors extractes vegetals coadjuvants d’aquesta acció, sàviament escollits, s’uneixen per  obtenir Depurerbe, el depuratiu que afavoreix una gran acció desintoxicant, amb un gust realment agradable.

Depurerbe, quan s’aconsella?
Quan volem ajudar a l’organisme a eliminar toxines, quan la fatiga i l’esgotament no ens permet sentir-nos en forma, quan ens excedim amb l’alimentació i el fetge ho pateix, quan volem recuperar de manera natural una bona activitat del organisme i un millor aspecte de la pell.

Les plantes que composen el Depurerbe:

.- Carxofa de burro (cardo mariano): Aquesta planta conté silimarina, una molècula que ajuda a protegir, desintoxicar i estimular la regeneració de les cèl.lules hepàtiques, aportant una òptima depuració al nostre organisme.

.- Dent de lleó (diente de león): Les fulles d’aquesta planta contribueixen a la depuració del organisme, necessària degut a l’acumulació de toxines. Conté principis amargs que aporten una gran ajuda per el fetge, reforçant al mateix temps l’acció renal.

.- Bardana: Usada des de l’antiguitat, te propietats molt interessants com són: l’estimulació de la funcions renal i hepàtica-biliar, produint d’aquesta manera, una gran acció depurativa i diürètica.

.- Rave negre: La seva rel te acció diürètica i afavoreix el funcionament de la vesícula biliar. Afavoreix l’eliminació de les toxines acumulades a causa del estrès i del sedentarisme.

.- Carxofa: Les seves fulles s’utilitzen des de l’antiguitat per desintoxicar i regenerar el teixit hepàtic, augmentar la secreció biliar i afavorir la digestió. També contribueix a la desintoxicació de la sang i a reduir els nivells de colesterol i àcids grassos a la sang.

Dosificació: S’aconsella  prendre 1 mesura (15 ml.) diluïda en un vas d’aigua, preferiblement en dejú.
Presentació: Envàs de 250 ml., amb tap dosificador.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web