Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Ejaculació = pèrdua d’energia vital.

tantra

Fins ara hem estat parlant de que una de les maneres de buscar, mantenir i augmentar la salut és tenir una energia vital com més potent millor, per això em tractat l’alimentació, la respiració, el descans i ara tocarem una altre funció vital: la sexual. Val a dir que en aquest cas concret pertoca més a l’home que a la dona.

tantra 01

He sentit que en el Tantra no s’ejacula i m’agradaria saber com es fa això. Si fem l’amor i no ejaculo llavors em perdo aquest plaer que és l’orgasme. D’altra banda, no pot tenir conseqüències negatives sobre l’organisme el no permetre aquesta alliberament?. He sentit el comentari que la retenció del semen podria fins i tot arribar a produir infeccions genitals. Aquestes són preguntes que ens formulem quan el nostre objectiu és gaudí del sexe però no rebaixar el nostre nivell de energia vital.

Efectivament amb el Tantra s’aprèn a controlar l’ejaculació. Són tècniques practicades des de fa milers d’anys, no només en el Tantra, sinó també en el Taoisme i en altres vies místiques fins i tot occidentals.
El primer que caldria dir és que l’orgasme i l’ejaculació en l’home no són el mateix. Per desconeixement i per por hem après una sexualitat mecànica i exclusivament genital, però encara que sembli increïble un home pot tenir orgasmes sense ejacular, és més, un home pot tenir diversos orgasmes seguits sense ejacular. L’ejaculació i l’orgasme són en realitat dos efectes diferents controlats per parts diferents del sistema nerviós. Quan l’home aprèn a controlar la seva energia i a deslligar aquest automatisme d’orgasme-ejaculació, llavors no perd energia (l’ejaculació en l’home és un buidatge) i pot accedir a aquest altre nivell de l’orgasme que va més enllà de la mera descàrrega genital. L’experiència de l’orgasme en l’home s’acosta llavors a l’experiència de l’orgasme en la dona. Per això es parla del “home multiorgàsmic”. La dona és multiorgàsmica per naturalesa, però l’home també pot ser-ho. Lluny de tenir de renunciar, a aquest plaer que és l’orgasme, al que ens obrim és un plaer molt més gran que apareix quan eliminem “el tall” que suposa l’ejaculació. L’orgasme ejaculatori és només un instant de “fregar el cel”, que es ve avall immediatament amb el buidament que segueix a l’ejaculació.

Les conseqüències de que un home no ejaculi no són negatives per a l’organisme. Tot el contrari. Com deia abans, l’ejaculació és una gran pèrdua d’energia en l’home, alguna cosa que el buida i que és necessari només per tenir fills. Caldria aclarir aquí que és ben diferent, pel que fa a l’efecte d’aquesta pèrdua d’energia, una ejaculació “conscient” en contraposició de la normal ejaculació “automàtica”. Quan s’ejacula conscientment, amb total propòsit i intenció, no es produeix aquesta pèrdua d’energia en la mateixa forma. El Tantra utilitza la ejaculació només per concebre un fill, i d’una manera conscient. Una concepció així produeix una energia carregada de tot l’intent que es posa en aquest acte, energia que es transmet al nou ésser que ve a encarnar-se.

L’home que practica el Tantra realment deixa de ejacular sempre, amb l’excepció anterior d’engendrar un fill. En haver sanat la seva ment i les seves emocions i haver deslligat aquesta compulsivitat mental-genital que porta a la majoria dels homes a la masturbació crònica, no té necessitat de cap “descàrrega”, fins i tot les pol·lucions nocturnes, a mesura que la ment es va alliberant, arriben a desaparèixer de forma natural. Com deia, lluny de suposar això un trastorn per a l’organisme, el que suposa és un veritable regal. L’organisme està perfectament preparat per reabsorbir i reciclar tot aquest semen no tret a l’exterior. Quan un home no ejacula durant temps, tota aquesta energia “no llençada” equilibra i rejoveneix l’organisme i pot a més utilitzar-se per elevar la consciència de la persona. Per això sempre en les religions i vies espirituals s’ha establert la castedat. Es desconeixia la realitat de la sexualitat tal com el Tantra la veu, però se sabia que un home no pot tenir energia per “elevar la seva ànima” mentre no preservi la seva energia seminal. En el Tantra també es preserva l’energia seminal en l’home, però sense haver de renunciar a la relació home-dona aquí a la Terra, sinó convertint aquesta relació i la sexualitat en el que és, en una veritable via de creixement espiritual, de elevació de la consciència.

Existeix en la nostra cultura aquesta visió de la sexualitat com a “descàrrega” i que aquesta descàrrega és necessària fins i tot beneficiosa per a l’equilibri fisiològic i psicològic. Res més oposat a la veritat. La necessitat de descàrrega ve d’un cos i d’una ment desequilibrada, com és la mitjana normal en la nostra civilització. Un cos i una ment sotmeses a estrès i ansietat contínua, veu en la descàrrega un alliberament, sent aquesta però la simple continuació del cicle de dalt a baix en el qual es mouen normalment el nostres estats mental i emocional. Quan l’energia d’una persona comença a equilibrar-se desapareix aquest esquema de descàrrega.

tantra 02

El que l’home aprengui a no ejacular és, a més, molt important per a la relació femenina-masculina, ja que li permet “ser present”. En el Tantra l’acte sexual es converteix en una meditació en parella, en un acte d’unió i de reconciliació dels oposats, on el masculí, l’home, venera i es posa al servei del femení, la dona. El Déu encarnat venera a la Deessa encarnada i li entrega la seva energia desinteressadament. Quan l’home ejacula (i sobretot, com dèiem, de manera automàtica i inconscient) simplement “se’n va”. Deixa d’estar present. L’home ha mirat pels seus objectius i ha deixat de venerar la Deessa. La clau de l’amor tàntric podríem descriure-la com a “presència”. Presència del poder masculí lliurat i desinteressat, des del cor, dins de la dona. Aquesta presència de lliurament d’un home dins d’una dona és sanadora i permet fer de la sexualitat, com el Tantra considera, la reproducció de la dansa sagrada del femení i el masculí aquí a la Terra a través de la Deessa i el Déu encarnats en la dona i l’home.

Com pot un home aprendre a no ejacular?. Doncs hi ha tècniques que s’ensenyen al Tantra, però el més important és començar a canviar les creences. D’aquí parteix tota la resta. Quan sabem que hi ha una altra cosa és quan podem anar cap a ella. Després d’això, el treball és consciència del cos, de la respiració, mestratge de la ment i de la pròpia energia. No ejacular, al final, sense necessitat de sofisticades tècniques, és simplement una qüestió d’intenció i d’atenció. Depèn d’on la enfoquem allà ens dirigirem.

Com controlar l’ejaculació:

A continuació us ofereixo unes tècniques destinades a aquest efecte: intentar controlar l’ejaculació masculina per, no només mantenir una relació més prolongada, sinó també la possibilitat d’experimentar els llegendaris orgasmes múltiples masculins. La sensació és semblant a petits orgasmes sense ejaculació, seguits d’un orgasme increïblement intens quan l’home permet que es produeixi l’ejaculació.

Malauradament, al principi, no es tracta d’una experiència molt agradable per a l’home ni per la seva parella. Cal que la parella sigui molt comprensiva mentre l’home s’entrena i intenta dominar aquestes tècniques.

.- Control de la respiració:

Un dels avantatges d’aquest mètode és que utilitza diverses tècniques físiques a la vegada, d’una manera que la nostra parella no té per què donar-se compte de la que les apliquem.

La tècnica hem d’utilitzar-la en el moment just abans d’arribar al punt de ejaculació, aquell punt després del qual és impossible evitar l’orgasme. En aquest moment, haurem d’inspirar profundament i aguantar la respiració mentre comptem lentament fins a 16. Simultàniament cal mirar-se amb els dos ulls la punta del nostra nas. Assolit aquest punt respira lentament girant els ulls en el sentit contrari a la agulles del rellotge: Cap amunt al màxim, a l’esquerra, cap avall i cap a la dreta fins arribar al punt inicial. D’aquesta manera haurem descrit un gran quadrat. Mentre fem això hem de contraure el múscul de l’anus, l’esfínter, tant com puguem. Un cop realitzat tres vegades el gir dels ulls, alliberarem l’esfínter lentament. Els passos anteriors hauran de repetir-se tres vegades, fins i tot després que la sensació de la necessitat d’ejaculació hagi acabat. Com esmentava abans és perfectament possible aplicar aquesta tècnica sense la necessitat d’extreure el penis de la vagina i la nostra parella gaudirà exactament igual.

.- Pressió sobre el perineu:

Tècnica una mica més complicada de fer que l’anterior però més efectiva.

En el moment just abans de l’ejaculació, aturarem els moviments d’empenta i farem tres respiracions profundes. Després d’aquestes respiracions, amb dos o tres dits de qualsevol de les dues mans aplicarem una pressió ferma sobre el perineu (el punt que es troba entre els testicles i l’anus), punt conegut en l’acupuntura com vas de concepció. En aplicar una forta pressió sobre ell, el sistema energètic d’aquest canvia el que provoca un efecte sobre els òrgans físics impedint que es produeixi l’ejaculació.

perineu

Utilitzant qualsevol d’aquestes tècniques podreu ser capaços de controlar l’orgasme, encara que la tècnica de pressió controla únicament la ejaculació.

Si arribem a controlar algunes d’aquestes dues tècniques, ens permetrà no només una relació més prolongada i evitar la pèrdua de energia vital, sinó també la possibilitat d’experimentar els llegendaris orgasmes múltiples masculins i gaudir plenament del sexe tàntric.

tantra 03

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web