Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


La candidiasi, actualment és una epidèmia?

Perdoneu la insistència amb la meva fixació en les càndides, però es que a nivell de consulta m’estic trobant una verdadera munió de -sobretot- dones amb candidiasi crònica, en el meu entorn familiar, en el meu entorn d’amistats, en el meu entorn de col·laboradores i col·leges, en el meu entorn de clientes, en el meu entorn de feina, ……….

M’arriben amb uns quadres i desequilibris importants, cansades de donar voltes de metge en metge, de especialista en especialista, cansades de prendre remeis (antihistamínics, cortisones, suplements per la tiroides, analgèsics, antiinflamatoris, ansiolítics, ……. ) i cansades de gastar diners sense cap resultat, però sobretot amb uns índexs de vitalitat deplorables.

Si esteu cansades de voltar, si esteu cansades de patir, si esteu cansades de no trobar-vos bé, si esteu cansades de no saber que us passa i a més teniu alguns del següents símptomes:

.- Mal de cap recurrent.

.- Cansament crònic.

.- El sistema digestiu amb molts problemes.

.-  Nafres “llaguetes” a la boca.

.- Necessitat irrefrenable de menjar dolç, sobretot xocolata.

.- Picors vaginals.

.- Mols gasos al estómac després dels àpats.

.- Al·lèrgies de tots tipus.

.- Problemes de tiroides.

.- Sistema immunològic baix i per tant sempre us encostipeu.

.- Infeccions d’orina recurrents.

.- Picors al anus, sobretot al vespre.

.- Teniu un flux blanc tirant a lletós, sense tenir la regla.

.- Dolors musculars.

.- La libido per terra.

.- Si les analítiques no diuen res i et tracten de hipocondríaca o de histèrica.

.- Si ………

Possiblement pateixis d’una infecció de càndides albicans i es pugui arreglar amb relativa facilitat, voluntat i paciència. Amb el protocol que jo practico els resultats són molt bons, per tant t’animo a que et decideixis a venir a la consulta doncs segurament et puc ajudar.

El motiu principal d’aquesta crida és bàsicament el evitar patiment, doncs us ben asseguro que moltes dones que han fet el tractament se’ls hi ha obert una nova manera de viure, el viure sense patiment.

1 comentari per a

La candidiasi, actualment és una epidèmia?

  • Sara |

    S’agraeix moltíssim la teva insistència. Tens tota la raó, som moltíssimes les que ho patim… potser sí que acabarà sent una epidèmia (si és que ja no ho és a dia d’avui…).

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web