Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Propietats del te vermell (pu-her).

Sens dubte aquest és el te on els consumidors centren les seves inquietuds sobre les seves propietats, té fama de ser una infusió que ajuda a aprimar, i això en una societat basada en el culte al cos, és un atractiu molt important.

Però sobretot cal saber diferenciar entre productes amb propietats terapèutiques que ajuden a l’organisme de manera natural i els miracles … per això ja hi ha Lourdes.

Quan parlem de miracles ens referim a aquella persona que es pren les seves cinc tasses de te i veu com el seu pes es manté, i es pregunta: és falsa la seva propietat de reduir greixos? Docs no, probablement ell o ella s’ha convertit en el client més fidel de la pastisseria del costat, total com em prenc el Pu-erh.

Aquestes són algunes de les seves propietats més importants.

.- Redueix el colesterol, els triglicèrids i l’àcid úric a la sang.

Un consum continuat (3-4 vegades al dia) contribueix a la disminució dels nivells sobretot del colesterol, això si no es tracta de prendre’n un dia i fer-te l’anàlisi, s’aconsegueix a través d’un període prolongat (després d’unes 4 setmanes es poden apreciar els primers resultats).

.- Aprima.

Segons els resultats científics el Pu-erh és un gran eliminador de greixos natural, gràcies sobretot a la seva virtut com accelerador del metabolisme del fetge.

Altres estudis (Hospital de St Antoine de Paris), certifiquen que amb una dieta de manteniment, és a dir quan estem en aquella etapa que ni pugem ni baixem pes, el consums continuat pot arribar a fer-nos perdre entre 2 i 5 kg al mes en funció de la sobrecàrrega que tinguem. Amb lo bo que està. ¡Qui no s’anima a perdre pes de manera confortable?!

.- Desintoxica.

Es tracta d’un estimulador del fetge, permet l’expulsió més ràpida del alcohol emmagatzemat en l’organisme. Això sí perquè sigui efectiu el seu consum s’ha de realitzar en un període de temps reduït des de la ingestió de l’alcohol.

.- Neteja l’intestí.

Actua sobre la flora intestinal, permetent una major resistència a l’atac de paràsits i bacteris.

.- Estimula la digestió.

Està indicat per a prendre’l després d’un àpat copiós. Estimula la secreció de les glàndula digestives. Amb això aconseguim una major disposició per realitzar posteriors activitats.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web