Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Quan perdonem.

perdo-01

Quan perdonem, podem veure a la persona que ens ha agreujat des d’un angle completament nou. Potser aquesta persona està aquí per a mostrar-nos que no som tan oberts com pensàvem, potser està aquí per a empènyer-nos a anar a un nivell nou, potser està eliminant judici de la nostra vida. Qualsevol que sigui la raó, el perdó porta amb si empatia, enteniment, traient-nos del diàleg interior de culpabilitat i remordiment. Avui, aparta la balança de la justícia i digues “Shhhhh!” a la veu venjativa de la teva ment. Senzillament perdona. Perquè des d’un punt de vista kabbalístic, mai podràs saber com es percebeix  la Llum, tret que coneguis el perdó.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web