Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Calcula els teus Biorritmes.

biorritmes

Clicka aquí i els podras calcular: BIORRITMES

4 comentaris per a

Calcula els teus Biorritmes.

 • Quim Duran |

  Espectacular article.
  Àngel, m’agradaria saber alguna cosa sobre bibliografia actualitzada de biorritmes.
  Sempre havia cregut prou en aquest tema i crec que a partir d’ara em faré un addicte del càlcul de biorritmes.

  Una abraçada
  Salut

 • Angel Perera |

  Hola Quim,
  No en tinc ni idea, lo que sé bàsicament està explicat en l’enllaç que proporciono. No obstant i això no t’hi capfiquis, són un indicatiu més per saber si estas en un punt òptim o no, per la qual cosa pots decidir afrontar o aparcar un tema determinat fins que creguis convenient. Però no dubtis que solament són una referència, verdaderament el fet de decidir s’ha de prendre en base als teus pensaments i a la teva intuïció. Aquesta facultat que tenim els humans de poder decidir (lliure albir), és una eina molt poderosa i amb molta responsabilitat, doncs condiciona el futur.

 • Sergi |

  Hola Àngel,
  Molt curios el cálcul dels biorritmes!!!
  Pero si posem per cas que una persona aconsegueix unificar els tres seus cossos amb la máxima sincronia, es a dir que tant el seu físic, com mental, com espiritual vagin de la manera més uniforme posible, això es reflexaria a la gráfica com una ondulacio sense creuaments en els seus ritmes, amb les corresponents altes i baixes pero de tots tres alhora?

  SALUT

 • Angel Perera |

  Hola Sergi,
  Els Biorritmes són inamovibles, van en funció del moment del naixement i per tant és l’aspecte astral el que els marca. A més tingues en compte que els tres cosos vibracionalment són diferents, així mai poden estar solapats. Altre cosa és que si estan ben equilibrats i a més són potents, els efectes tant en positiu com en negatiu seràn més minsos.
  Salut i una abraçada,
  Àngel

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web