Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Perdoneu, però algú ho havia de dir.

Vagi per endavant que no m’agrada opinar de política, doncs tot és joc brut i d’interessos -lo de servei al poble, no s’ho creuen ni ells-.

¡¡¡L’HOME ÉS L’ÚNIC ANIMAL CAPAÇ DE SEGUIR A UN LÍDER INESTABLE!!!

Aquest individu no pot dir: “Ho sento i assumeixo la responsabilitat“. Un personatge que cobra 108.576.- € anuals -uns 9.000.- € al mes-, que li paguem nosaltres perquè ens administri bé, i a més te un gabinet d’assessors que cobren una altre morterada, no pot -en cap cas- adjudicar-se una relliscada d’aquest tipus.

Jo he treballat molts anys amb càrrecs de responsabilitat a la indústria, i era impensable una falta d’aquest caire sense una carta d’acomiadament immediata. ¡¡¡AQUEST SENYOR Mas-Colell NO SERVEIX, QUE PLEGUI!!!

3 comentaris per a

Perdoneu, però algú ho havia de dir.

 • Josep Jorn |

  No estic gens d’acord amb aquest comentari. En primer lloc 108.000 menys la rentencio seran uns 63.000 que en 14 pagues son uns 4.500 eur. Son diners pero un director d’ficina de la Caixa guanya mes i treballa molt menys. Les hores de dedicacio que te un conseller no son 35 a la setmana, potser son mes de 80. Es molt facil criticar pero tal com estan els comptes, ja us hi voldria veure.

 • Josep Jorn |

  En segon lloc, a Madrid deuen mes de 2000 milions a la Generalitat. En tercer lloc, jo estic a la privada i fa dos mesos que no cobro. La gent que te la feina assegurada esta molt ben acostumada. Si us tarden un mes a pagar un 20% de la paga extra no es cap drama. Estar mig any sense cobrar si que ho es. Si treballessiu a la privada ja veurieu d’una altra manera.

 • Angel Perera |

  Benvolgut Josep,
  Sàpigues que sóc autònom, si dius que treballo a la pública no parles amb propietat. No cal treballar a la pública per ser objectiu, crític, i tenir sentit comú.
  Respecto els teus comentaris, encara que jo tampoc estic gens d’acord amb el que dius.
  Primer de tot, les comptes estan com estan degut a que la classe política, junt amb la banca, junt amb les multinacionals, i junt amb el Mercats, -no oblidis que tots són els mateixos-, els hi ha interessat que estiguin com estan. Tu no has cobrat, jo també tinc problemes, però tots aquests que he esmentat si que han cobrat, això ho tens present?
  En segon lloc les hores de dedicació d’un conseller són 24 sobre 24, no oblidis que aquesta gent es presenta per aquesta feina, i a més amb ànim de servei al poble que per això els paga.
  I en tercer lloc, Madrid ens deu 2.000 milions perquè aquests individus que cobren 108.576.- € anuals -sense comptar dietes, despeses de representació i lo que no sabem-, no han fet bé la feina que havien de fer.
  No entenc que estant com dius que estas, encara defensis el sistema. No miris tant la tele, no llegeixis tants diaris, i pot ser et canviarà una mica el punt de mira.
  Salut, i ja et dic jo que mentre hi hagin personatges d’aquest calibre conduint-nos trigaràs a cobrar -ells no-.
  Àngel

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web