Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


¡Siguem uns bons gestors i no uns bons posseïdors!

Aquestes festes porten molta alegria, pau i bona voluntat a la Terra. Però, de vegades, aquests dies poden portar-nos a un lloc diferent a causa de compromisos familiars, festivitats i despeses. Per tant, durant aquest període potencialment emotiu i carregat d’espiritualitat, tenim una bona oportunitat per irradiar Llum de manera pro-activa depenent de la manera en què veiem les nostres relacions.

Tenim relacions amb tot: amb la gent, amb els llocs i amb les coses. I, òbviament, les relacions que estan dins de la nostra proximitat immediata són més íntimes que les relacions que mantenim amb la resta del món.

Per a la majoria de nosaltres, la relació més comú (o, millor dit, la manera com ens relacionem amb la gent, llocs i coses) és la possessió. Pensem que som amos de coses com automòbils i cases, fins i tot els nostres fills i parella, diners, talents i el més comú: el temps.

No obstant això, quan observem detingudament, especialment a través dels ulls de la Kabbalah, comprenem que això no és així. No és possible tenir res.

.- ¿Ocupar-nos-en? Sí

.- ¿Utilitzar-ho? Sí

.- Però posseir-ho … No

“Quan te’n vagis, no pots endur-te-ho amb tu”, diu l’antiga frase. No obstant això, la idea de possessió és el que es troba en el nucli de tota por, guerra i conflicte.

Llavors, com podem fer que les nostres relacions consisteixin més en l’interès i menys en la possessió?

¡Siguen un bon  gestor/a!

Tot a la vida arriba a nosaltres per a administrar-ho per tal que el desenvolupem, utilitzem, conreem, ens ocupem d’això i, moltes vegades, ho alliberem posteriorment. La consciència de ser un gestor ens allibera de la tensió de la possessió i la por. Veure’ns a nosaltres mateixos com gestors de tot el que rebem, incloent-hi el nostre cos, impulsa la nostra capacitat innata de “ocupar-nos-en amb dignitat”. És una manera molt més alliberadora de relacionar-nos amb les coses que tenim el privilegi de rebre a la vida.

Així que aquesta setmana, a mesura que dónes i reps obsequis, amor, calidesa, respecte, música, menjar i Llum, Centra’t en ser el millor gestor que puguis ser. Administra el teu temps, paraules, pensament i amor (fins i tot la teva família) com si només et fossin donats per ocupar-te’n d’ells de la millor manera possible per revelar Llum.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web