Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Les 4 lleis de l’espiritualitat.

A l’Índia s’ensenyen les “Quatre Lleis de l’Espiritualitat”:

1- “La persona que arriba és la persona correcta“: És a dir que ningú arriba a les nostres vides per casualitat, totes les persones que ens envolten, que interactuen amb nosaltres, estan aquí per alguna cosa, per fer-nos aprendre i avançar en cada situació.

2- “El que succeeix és l’única cosa que podia succeir“: Res, però res, absolutament res del que ens succeeix en les nostres vides podria haver estat d’una altra manera. Ni tan sols el detall més insignificant. No existeix el: “si hagués fet tal cosa…hagués succeït tal altra…”. No. El que va passar va ser l’única cosa que podia haver passat, i va haver de ser així perquè aprenguem la lliçó i seguim avançant. Totes i cadascuna de les situacions que ens succeeixen en les nostres vides són perfectes, encara que la nostra ment i el nostre ego es resisteixin i no vulguin acceptar-ho.

3- “En qualsevol moment que comenci alguna cosa és el moment correcte“: Tot comença en el moment indicat, ni abans, ni després. Quan estem preparats perquè alguna cosa nova comenci en les nostres vides, és quan començarà.

4- “Quan alguna cosa s’acaba, s’acaba“: Simplement és així. Si alguna cosa s’acabat en les nostres vides, és per a la nostra evolució, per tant és millor deixar-ho, seguir endavant i avançar ja enriquits amb aquesta experiència.

Crec que no és casual que estigueu llegint això, si aquest text arriba a les nostres vides avui; és perquè estem preparats per entendre que cap floc de neu cau mai en el lloc equivocat!

Viu Bé, Estima amb tot el teu Ésser i Sigues Immensament Feliç/a !!!!!

6 comentaris per a

Les 4 lleis de l’espiritualitat.

 • berta |

  perque canvia el color i la olor de la orina quan estas malalta i prens medicaments

 • Angel Perera |

  Berta:
  Doncs perquè per l’orina el cos excreta moltes coses, sobretot toxines i residus resultat del metabolisme intern que la tinten i odoritzen. Normalment la majoria de medicaments estan fets de productes químics i excipients que el cos una vegada utilitzats els treu, junt amb els residus o compostos derivats del seu efecte. També utilitza altres vies d’excreció apart de l’orina, com les femtes, la suor, les mucositats, les llàgrimes, …….
  Una abraçada,
  Àngel

 • Àngela |

  A l’India et van explicar això? A mi em van explicar la manera q tenem d’augmentar el seu karma, que és fent les coses ven fetes, i sobre tot, ser vegeterians i no matar a cap bitxo. Dit això, jo mai he sapigut si creure o no amb el desti, la sort o la mala sort. Però segons tu dius , les coses no pasen perque sí, oi? Llavors tinc q entendre que tot el que m’ha passat de dolent, m’ha passat per alguna cosa en concret, a part d’enriquir-me com a persona? Puc entendre que quan una cosa s’ha acabat, doncs s’ha acabat, però … No se, jo he patit molt i encara no se el perque em va tocar a mi. O també potser que com que son temes delicats per mi, ara mateix no hagi entès el que volies dir i estigui interpretant una cosa per una altre.
  Disculpa si no he pillat el missatge.
  Una abraçada
  Àngela

 • Angel Perera |

  Àngela,
  Si estàs fen Camí, lo de fer les coses ben fetes, ser vegetarià, i al mateix temps no matar cap Germà, és de calaix.
  El fet d’enriquir-te -evolutivament- com a persona, et sembla poc?
  Si les coses -que tu dius- dolentes han servit per això, ja no són tant dolentes, no?
  La clau per entendre el missatge, és tenir clar què coi hi venim a fer a aquest món?
  Aquí hi venim a créixer, a evolucionar, a res més.
  Dues abraçades.
  Àngel

 • àngela |

  Bé,ara vull la quarta abraçada. Ja ja. A veure, em costa de veure un “mosquit” com a un tiet meu, jo el veig com un bitxo pessat, molest i que a sobre em xucla la sang. Ho sento, però em costa mot creure aquesta part de la filosofia de vida dels indis. Per altre banda, les coses dolentes que m´han passat, han sigut molt greus. Tu creus que feia falta ser-ho tant per que jo evolucionés? El que es va aconseguir va ser crear odi dins meu, evolucionar, potser, ara que sóc gran…no sabria dir-te. De fet, si que he canviat en diversos aspectetes, però he pagat un preu molt alt per només ser aquí per créixer i evolucionar.

  una altre abraçada per tu!!!!

  Àngela

 • Angel Perera |

  Àngela, ens hauríem d’abraçar més.
  Un animaló és un ésser en estat evolutiu per sota nostre, els vegetals i les pedres també -per sobre també n’hi han-. L’has de mirar com un Germà d’evolució. Si hagés aquesta consciència, aniríem d’una manera.
  Per altre banda, et dic que no tenim prou capacitat ni perspectiva -doncs som humans i per això limitats-, per jutjar esdeveniments que ens passen. Pot ser al cap del temps intuïm coses, però és així de senzill i de complicat.
  Més de tot.
  Àngel

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web