Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Dorm Bé, és fonamental.

“Quan una persona se’n va a dormir a la nit, la seva ànima el deixa per elevar-se, cada ànima d’acord a la seva pròpia forma”. -El Zóhar.

El Zóhar ens diu que quan dormim, una gran part de l’ànima deixa el nostre cos per a “connectar” amb el món del 99%, el Món de la Llum. Només una part de l’ànima es queda amb nosaltres, suficient per mantenir el nostre cos protegit de danys. El dormir no és senzillament perquè el cos descansi, és perquè l’ànima tingui accés a la font del seu poder. Amb els somnis, l’ànima ens recorda el nostre treball espiritual.

Apaga la televisió abans d’anar al llit. Pren una dutxa. Passa una mica de temps en silenci sota els llençols preparant una intenció pel teu viatge nocturn. Demana-li a la Llum que et mostri missatges en forma de somnis que et revelin el significat d’aquests missatges, i que et proveeixin amb l’orientació per a remoure els bloquejos en cada àrea de la teva vida. En el món del subconscient no hi ha ni passat ni futur, així amb els somnis pots arribar a intuir coses per poder actuar millor en la realitat.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web