Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


Pren una refrescant i purificadora capbussada.

Els cabalistes ensenyen que submergir-se en aigua és una de les grans eines per a la curació espiritual. Ells en diuen Mikve, una piscina d’aigua específicament dissenyada per netejar el nostre cos i la nostra ànima. L’aigua és la forma terrenal més propera que s’assembla l’essència de la Llum del Creador. Pensa en l’aigua com si fos Llum líquida. Els nostres cossos estan compostos per més del 70% d’aigua. Quan el cos està completament immers, sense que quedi un sol cabell fora de l’aigua, la foscor espiritual és purificada.

Existeixen Mikves especials a tot el món, construïdes amb mesures específiques. Però si no pots arribar a una, submergir-te en l’oceà, o en un llac o en qualsevol bassa d’aigua natural pot servir. Si tota la resta falla, fins i tot una piscina, o una dutxa amb intenció serà suficient. Recordem que l’aigua, en el ordre simbòlic, està associada a les emocions, i ens ajuda a descarregar-nos de les males energies i de les emocions nefastes.

Els terapeutes sabem que després d’un dia de tractar persones amb problemes i d’implicar-nos en treballar amb elles per resoldre’ls, ens saturem d’energies negatives. La manera de descarregar-les, és senzillament acabant la jornada amb una bona dutxa.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web