Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


¡¡Som la causa!!

Quan comences a notar els teus pensaments a nivell de la llavor, el següent pas per transformar la teva realitat és recordar a tu mateix/a: jo sóc la causa. Jo puc canviar el pensament, jo puc aturar la veu que em diu que les coses van malament. Jo puc decidir que les coses van bé.

Escolta la veu al teu cap. Què t’està dient durant tot el dia? Si no t’agrada, llavors detén-la. Tu decideixes què penses.

No oblidis que depèn de en quina sintonia tinguis la ment et vindran uns pensaments o altres. Els pensaments no els fabriquem nosaltres, ens venen d’un tipus o altre -negatius, positius, encoratjadors, amorosos, depressius, …. – depenent de en quina freqüència tinguem sintonitzada la ment. Per tan la causa del tipus de llavors que tinguis, ets Tu.

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web