Subscriu-te a RSS Feed
per rebre les últimes actualitzacions del bloc.

Envia un correu electrònic
per donar les teves opinions o
proposar articles.


¡¡No tinguis por, busca!!

Cadascú és tan únic que, en realitat, és difícil trobar a la persona que de debò encaixi amb Tu… No tinguis por a cometre errors, perquè si tens por a equivocar-te no et mouràs d’on estàs, i et perdràs la vida sencera. És millor errar que no fer res; és millor que et rebutgin que quedar-te sol/a, espantat/da i no agafar la iniciativa. Perquè el rebuig et dóna la possibilitat d’acceptar; el rebuig és l’altra cara de l’acceptació.
Si algú et rebutja, algú t’acceptarà. Cal seguir endavant i trobar a la persona adequada. Quan les persones adequades es troben, congenien a l’instant; estan fetes la una per a l’altra; encaixen. Això no significa que no hi haurà conflictes entre elles, que no viuran moments d’ira, que no renyiran; no. Si l’amor està viu, tindran també els seus conflictes, de vegades hi haurà empipaments, però això només demostra que l’amor és un fenomen viu.

1 comentari per a

¡¡No tinguis por, busca!!

  • Antonio |

    Hola, me voy a expresar en castellano mejor, gracias, mas que nada por los errores ortográficos y la perdida de tiempo que me supone el corregir.
    Estoy de acuerdo en que hay que aprender de los errores. Como decía mi madre..”quien no se embarca no se marea” pero, tampoco sentirá la sensación del vivir plenamente porque está preso de sus miedos.
    Saludos desde Sant Fost de Campsentelles clubdels100ipico.blogspot.com

Vols donar la teva opinió? Escriu el teu comentari:

Nom *
Mail *
Web